Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb ma normális társat találni, mint régebben?
Most sokkal könnyebb mint régen,csak jól ki kell használni a lehetőségeket.Kinyílt a világ csak tudni kell élni vele 😊
Vagy régen az volt jobb ,hogy a szomszéd utcából Jóska udvarolt és akkor neki ígértek a szülők?
Vagy pl anyukám egészségügyi iskolában végzett ,ott alig voltak fiúk,szigorúan fogták szórakozni alig járt ,jó ha a helyieket ismerte és ezért közülük választotta ki ...udvaroltak neki 3an és abból egy az apám lett.
Én örülök,hogy ebben a korban élek.Hogy nem ennyi a választási lehetőség . Az meg ,hogy normális vagy sem ,hát régen is voltak hülyék.
Társat találni szinte lehetetlen, olyan embert, akire számíthatsz a bajban. Egy piócát, aki rajtad csüng és kihasznál, már könnyű.
Hogy miért? Social media, emberi kapcsolatok leértékelődése, tisztelet hiánya.
A 21. századi társadalom halálra van ítélve. Fogyasztási cikkekké degradáltuk magunkat, lásd tinder és társai.
Ha többet akarsz erről tudni, ajánlom a MGTOW csatornák átnyálazását youtubeon. Rengeteg élettörténet, a válás, mint biznisz bemutatása stb. 29f
14es vagyok
De a férfiaknak is ugyanúgy több a lehetősége 😊csak én a saját szemszögemből írtam le a dolgokat.
Átlag férfiként szerintem pontosan azért nehezebb, mert jobban kinyílt a világ, egyszerűbb az ismerkedés. Ezért a nôk megtehetik hogy válogatnak, még ha nincs is semmi baj az adott férfival akkor is ott motoszkál mindig a fejükben hogy az xy társkeresőn vagy a konditeremben lévő "menőbb" pasit is megkaphatják. Erről szól minden, hogy soha ne elégedj meg neked JÁR a több, a "jobb"... Emiatt lehetetlennek érzem manapság a pár találást. Minden csak a külsőségekről, a műanyag dolgokról szól. Meg sokszor akkor is amikor nem így tűnik elsőre.
Ez a saját véleményem, nyugodtan le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!