Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha öreg és ronda vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha öreg és ronda vagyok, de nem akarok öreg és csúnya nőkkel randizni vagy együtt lenni akkor van értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Ez miatt nem lesz senkim, azaz örökre egyedül maradok akkor nem sok értelme van az életnek.Vagy amikor impotens leszek akkor már nem lesz fontos ez a dolog? Várjam ki azt a néhány évet?

37/F

2020. febr. 24. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

A hozzáállásod negatív,és ez a probléma. Nem a korod sok, nem a rondaságod (ha egyáltalán az vagy) számít, hanem a negatív hozzáálásod.

Ahogy írja az előttem hozzászóló: igen, 50 évesen is lehet valaki fiatal/os, ha pozitívan áll az élethez.

Negyvenes nő vagyok, és se öregnek se rondának nem tartom magam. Biztos van aki szerint az vagyok, de az a fontos,hogy én nem látom ilyen borúsan a világot.

Hozzáteszem: nincs öreg és csúnya nő. A korban Hozzád illők főleg nem öregek.

2020. febr. 25. 09:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem akarok senkit megsérteni, de attól hogy valaki nem veszi tudomásul hogy eltelt az idő , illetve nem ismeri be magának hogy nem túl előnyös a külseje, attól az igaz.

Nyilván van szép, jó formában lévő idősebb ember is, de ez nagyon ritka. Inkább csak olyan vannak akik azt hiszik hogy szépek és fiatalok...

2020. febr. 25. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki fiatal,és nő igazán szép/kevés pasi igazán sármos. DE:mindenki talál korban,"kaliberben" hasonló társat.
2020. febr. 25. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kinek ki számít már öregnek.

Párom (ő a férfi) 38, én 30. Évek óta együtt vagyunk, sosem zavart a 8 év közöttünk, se engem, se őt.

Egyébként meg ismerek férfit, aki boldogabb egyedül, mint sokan mások párkapcsolatban. Nem ezen múlik. Van, akinek nem is való a párkapcsolat, inkább nyűgnek érzi. Másban teljesedik ki.

2020. febr. 25. 16:56
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
Legalább panelban laksz?
2020. febr. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!