Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm nagyon vékony férfiként a hozzám hasonló nőket keressem náluk lehet esélyem?
Középmagas nők kinevetnek, mert 5,10 centiket is figyelik.
Te esetedben 156-162 ig tudsz pàrt találni.
"Konkrétan a nagyon kövér csajok fognak szóba állni veled."
Hányok a kövér nőktől, én se vagyok kövér, vigyázok mit eszek, kövérség igénytelenség meg oda lehet figyelnie akkor nem lenne kövér. Ha meg hormon beteg azt meg lehet kezelni
170centi vagyok (sok férfi közül tudok válogatni, mert a legtöbb magas.
Tehát semmi esetre nem jövök össze kisebb pasival.
Sajnos tényleg inkább a ducibb lányoknak fogsz tetszeni.
Sogorom is ez a kis vékony alacsony tipus,azzal vigasztalták ha gyúrni fog jobb lesz...tényleg jobban néz ki így de igyis sokan elhajtjak a magassag miatt,akiknek bejon azok magasabb és ducibb nők.
Én 168 cm magas vagyok és ellég sportos.Konditerem + kuzdősport.Az anyagi helyzetem ia teljesen rendben van.500 felet keresek.Ehhez képest egy lanynak aem kellek.Nem vagyok magas es ferfias álam+körszakálam.Szoval ennyt erről.
Rengeteg de rengeted olyan ismerosom van akinek divatos feje van.Csóró és pocakos és meg is kell a nőknek.Én meg már nem tudom hová fejleszteni magam a sport és a tanulás terén.A sors nem adott nekem jóképű fejet Szóval szivás ez egy életre.
Nyilván most sovány vigasz, de
kb. 45 év fölötti Nők, már inkább választanak
alacsonyabb pasit, mint 50-55++ körüli magasabbat.
Előzőhöz .....:
40-45 éves alacsonyabb pasit, mint 55 fölötti magasabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!