Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért menekülnek a szűz fiúktól, mert az náluk az életképtelenséggel függ össze?
#21, Ha valaki egész fiatalságát elvonulva töltötte a tanulásnak meg karriernek szentelve, és ezért vénszűz 25 évesen, ott is gondok vannak.
Én is ilyen voltam, túlmisztifikáltam ezt a kapcsolat dolgot, meg az igazi szerelmet kerestem. Hiába lett jó karrierem, meg amúgy elég sok barátom van, de rengeteg elmaradásom volt a kapcsolatok terén. Ezt hosszú évek munkája volt bepótolni.
Nagyon sokan erre képtelenek és 25-30 évesen már annyira torzult a szemílyiségük, hogy teljesen alkalmatlanok egy kapcsolatra. Nem is érzik jól magukat benne, vagy abnormálisan viselkednek.
Első barátnőm akivel a szüzességemet elvesztettem már felnőttként kb emiatt romlott el. Eleinte jó volt meg túláradt bennem a dolog, de egyben brutális szorongást és feszkót éreztem, hogy felborul teljesen az életem. A korábbi napi rutinok, önállóság helyett egy másik ember tört be az intimszférámba. Pl másnak ez természetes, de engem nyomasztott hogy ennyi időt együtt vagyunk (még ha élveztem is azért), de azelőtt mindent egyedül csináltam, vagy a barátokkal, munkahelyi kollégákkal. Csak azt tettem ami érdekelt, független magányos farkasként. Óriási váltás ha közben belép egy másik ember az életedbe, több évtized magány után. Készülni kell a randikra, kitalálni a programot, mivel onnantól már Ő is szempont. Ezt az önzőséget nehéz legyűrni, mert onnantól minden 10x több energiába kerül...és akkor ott van még az, hogy egy tapasztalt nőnek milyen más a felfogása a szexről, meg magáról a kapcsolatokról. Nekem csak párhónapos tinikapcsolataim voltak azelőtt, csak pettinggel... de az egy vicc. Nagy átlagban mondjuk egy 25-30 éves férfinak ha nem volt több éves kapcsolata akkor az már szinte szakítóok, mert ez azt jelenti nem jó kapcsolatokban. A nők ezt megérzik...
Na meg tényleg itt volt az a motoszkáló gondolat: Most mi lesz? Elvesztettem a szüzességemet és ennyi? Mi a következő kihívás? Nem lehet letagadni, de rettentően érdekelt milyen más nővel is, sőt mivel ráébredtem hogy ez a dolog nekem megy... egyáltalán nem akartam lehorgonyozni egy olyan kapcsolatban ami nem is olyan jó. (Egyébként a lány sem volt normális, sem világképben nem passzoltunk, sem érdeklődésben. Max szakmailag igen, de az néha átok is)
Szóval innentől nehéz volt fordítani, fel kellett nőjek a feladathoz, és megtapasztalni az ismerkedést, újraélni a fiatalságomat. Ami 25-30 évesen simán működhet még. Szerencsére 😃
Ja és fordított helyzetben ugyan ezt gondolom a 25-30 éves szűz nőkről. Én ugyan úgy menekülnék, mert ott szinte biztos valami defekt van. Pl már olyan szinten válogatós és olyan elképzelései vannak a férfiakról és a kapcsolatról, ami nem reális. Ezeknek az elvárásoknak megfelelni ... kb csalódás lesz a vége.
Inkább maradok azoknál, akiknek van némi tapasztalata, tudják hogy mi férfiak nem tökéletes Thor-ok vagyunk, hanem vannak hibáink és ezeket el tudják helyezni. Nincsenek irreális ideáik arról milyen A Férfi. Akit 25-30 évig nem találtak meg... pedig csinos, intelligens fiatal nőkent ez már művészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!