Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos, bájos lányok járnának üzletemberrel? Bejön nekik ez az életstílus? Hol érdemes ismerkednem komolyabb kapcsolat céljából?
Ingatlannal üzletelek, hozzá tartoznak a telefonbeszélgetések, tárgyalások (nehéz programtervezés, mert hirtelen közbejöhet bármi).
Illetve a munkáról nem sokat tudunk beszélni, mert egyedül dolgozom, és más nem tudja követni a gondolatmenetem (pl. most is 6 ingatlant kell adni-venni, ami egy sakkjátszma, ha ezt veszem meg, a mellette lévőnek felmegy az ára, ha a másikat azt csak később tudom eladni mert fel kell újítani és nincs pénz a harmadikra, a negyediket meg húznom kell, az ötödikre meg ajánlatot tenni mert fejlesztik a területet... de persze holnap bármi közbejöhet és borul az egész).
Komoly kapcsolatot szeretnék, és gyerekeket - a bájos, aranyos, értelmes lányok jönnek be, de valahogy nem jön össze a dolog, valamiért nagyon elutasítóak (mindig hallgatva rázzák a fejüket, és nemet mondanak).
Instagrammos és plázacicás lányokba mindig belefutok, de azoktól kiráz a hideg, szóval kerülöm őket, mert nem tudnék együttélni velük, és nem is az a céljuk.
29/F
Atyaég, ez az óvodás történet nagyon gáz! :D
Óvodákba nem szokás csak úgy besétálni idegeneknek (értsd, akinek nem oda jár a gyereke), és flörtölgetni az óvonökkel. Nem csodálom, hogy kivágtak.
A kék szemes beszólás meg, hm, hát több, mint elcsépelt, farasztó duma...
Én nem érzem problémásnak. Viszont akkor annak érezném ha gyakorlatilag semmi időd nem lenne közös programokra. Én a helyedben kávézóban ismerkednék, ahová dolgozni ülnek be az emberek vagy workshopokon.
24N
"jól fizető állása van és nem buta, az hogy a frankarikaba nem tud magának nőt szerezni tartós kapcsolatra" - Hát tartós kapcsolatra sajnos nem. Ilyen komolytalant össze tudnék szedni (az üzlettársaim is ilyenekkel járnak), de azokkal nem lehet jövőt tervezni.
Pl.
Van egy ingatlanközvetítő csaj, az mindig megkeres ha ingatlant hirdetek, aztán kezd átkarolni, meg mondja, hogy kipróbálhatnánk az ágyat... Én meg ott értetlenkedek, hogy most jegyzett el a vőlegényed, az esküvőtöket tervezed!
A másik a burkoló munkatársam, össze akart hozni a lányával, aki 23 éves, aranyos, meg szép... képen tényleg az, találkozunk - fura volt hogy újságpapírba tekerte a cigit... aztán kiderült, hogy most szabadult a börtönből (csoportosan elkövetett fegyveres rablás - azaz az exével késsel kirabolták a szomszéd nénit).
Egy lánnyal lenne időm közös programokra (vacsora, utazás, bármi), csak az ilyen ismerkedős programokra (rajzszakkör, okj tanfolyam) nincs időm, na meg hogy pont ott legyen egy értelmes lány, akire lehet hajtani ott a többiek között... nem sok esély van rá.
Volt fegyencekkel dolgozom, mert velük lehet haladni - ez munka, és hát a családjuk olyan amilyen... jobb kimaradni belőle :)
A hátrányos körülmények között felnőtt lány összeállt egy c...gyerekkel, és este beherbálozva jó ötletnek tűnt pénzt kérni a szomszédtól, aki nem akart adni, szóval... 2 év letöltendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!