Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne elfogadni, hogy sosem lesz párkapcsolatom, ha mindenhonnan azt ömlesztik ránk, hogy szerelem és család nélkül mit sem ér az élet?
nem le kell mondania a párkapcsolatról, hanem lemond a párkapcsolatról önkéntesen.
Ha te annyira akarnál kapcsolatot, akkor nem érdekelne az sem, hogy 1 millió nőnek kell e írnod levelet/le kell e szólítanod. Mennél és csinálnád tök 8, hogy beton vagy acélfal, vagy a tenger áll az utadba.
Az a probléma, hogy te alanyi jogon várod el, a semmiért cserébe, hogy legyen melletted egy egészséges, csinos nő.
Nos ez az őskorban sem volt így.
Amúgy meg tévhitben élsz, ha azt hiszed, hogy majd a bnő lesz melletted akkor hipp-hopp kiegyensúlyozott leszel! Nem, nem lesz így! A legtöbb férfi lesz@rja, hogy az adott lánynak ott vagy te.. ugyanúgy fognak vele flörtölni a te tudtodon kívül és mivel te önbizalom hiányos vagy majd gyanakodni kezdesz.. ellenőrzöd meg számonkéred a bnődet, hogy kivel,hol, mit csinált.. ez szép lassan megmérgezni a kapcsolatotokat.. és szétmentek végül.. te meg ugyanabba a gödörbe leszel ahol most állsz, csak mélyebben.
Nő vagyok, csakhogy tudjátok. Nem tudom, miért hiszitek azt egyből, hogy pasi írja ki a kérdést. Szerintetek nőnek nem lehetnek gondjai? Nő sosem kényszerülhet rá, hogy lemondjon a párkapcsolatokról?
Nem mindenki szép, csinos és izgalmas. Valakin csak átnéznek egész életében. Hiába vágyna másra, valakit sosem fog egy férfi sem igazán szeretni.
Olyan nagy kérés lenne, hogy valaki végre a kérdésre válaszoljon?
Nő vagyok, hasonló okokból ugyanebben a helyzetben. Nekem csak olyanok váltak be valamennyire, hogy pl. belegondoltam, milyen férfiaknál lenne esélyem, és elborzadtam... Itt, a gyk-n persze azt hiszik, hogy minden nő válogathat a jobbnál jobb férfiak közül, a valóság viszont egészen más. Vannak a nős férfiak, azok közül sem a java, de némelyik egész jó. Ők az elérhető legjobb lehetőségek. Rajtuk kívül meg maradnak az olyan egyedülállók, akik... hát, köszi, de nem, nagyon nem... Vagy belegondoltam abba, hogy mi lenne, ha elkezdődne valami valakivel, vajon egy ilyen nőt milyen hamar dobnának ki, csalnának meg. 1 hetet nem nagyon adnék. Vagy hogy valaki csak rám fanyalodjon, beérje velem jobb híján...
Ezek a gondolatok segítenek valamennyit. És azt hiszem, ez az elérhető legtöbb. A teljes elfogadást nem tartom reális célnak, hiszen nem egy olyan kaliberű dologról van szó, hogy nem lesz Ferrarim meg luxusvillám...
A média hatását, meg hasonlókat könnyen tudod ignorálni e tekintetben, úgy sejtem. Legalábbis szerintem könnyű: nem kell ilyeneket nézni.
Egyébként ismerek olyan nőt, akinek sose volt párkapcsolata, nem a "hapsik álma" külseje volt, de 39 évesen rátalált valakire és teljes az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!