Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű pasi miért választ átlagos, semmi extra lányt?
Jézusom, ilyen kérdést
1, millió oka lehet
2, manapság a jóképű pasi is össze teheti a 2 kezét, ha talál egy normális lányt
"Én lennék az az átlagos, semmi extra lány..."
Akkor nagyon gyorsan szedd össze magad és szerezz egy kis önbizalmat, mert már most megmondom ezzel a negatív hozzáállással később meg fogod mérgezni a kapcsolatot.
Amúgy meg rengeteg dolog lehet ami megfogta benned, mi ezt honnan totózzuk ki?
Elmondom a férjem 8 évvel ezelőtti válaszát:
Nekem nem kéne jó nő, mert azokat félteni kell.
Na gondolhatod, ezek után mit éreztem. Nem tudtam kilépni, mert úgy gondoltam, nem kellenék senki másnak és mert szerettem, de félig-meddig megbántam, mert van olyan férfi, aki engem soha nem látott átlagosnak.
A kérdező kommentje:
Én lennék az az átlagos, semmi extra lány...
ja..... hát akkor az van, hogy számára nem vagy átlagos lány. ennyi. ne gondold túl, élvezd, hogy körülötted legyeskedik, addig éld meg vele a pillanatot amíg tart. :) a gyp-s kérdéseken meg ráérsz akkor agyalni, amikor vége..
Mert nem kell pénzzel tömni, hogy veled legyen.
Nem kell teperni, megváltozni külsőleg, belsőleg, egzisztenciálisan ahhoz, hogy összejöjj vele, és megmaradjon melletted.
Mert ő mindent megtesz azért, hogy a jóképű pali vele maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!