Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarhat egy férfit a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Folyamatosan dicsérget,de csak ennyi. Nincs senkije.Azt mondta egyszer nekem hogy ő nem kötelezi el magát. Tudom hogy tetszem neki. Én 29vagyok ő 45. Mit tegyek?2020. febr. 21. 21:08
1/8 anonim válasza:
Lehetsz sexre a barátnője. Előbb írtad h nem akarja magát elkotelezni.
2/8 anonim válasza:
Itt nem a korral van a baj szivi.
3/8 A kérdező kommentje:
2 hanem?
2020. febr. 21. 21:42
4/8 anonim válasza:
Nem akar elköteleződni, ki is mondta. DE ha jól nézel ki, akkor szívesen dugogatna kötetlenül egy ideig.
5/8 anonim válasza:
Gondolom komoly nönek lat aki majdan gyereket vallal es nem hebrencs kis p.csanak, akivel csak ugy lehetne szorakozni mig ra nem un.
Nincs kedve ahhoz hogy egy felnött nö ossza neki az eszt. Szerintem.
6/8 anonim válasza:
Te mit szeretnél ettől a férfitől?
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem osztanám neki az észt. Azt csinál amit akar. Csak szeretnék vele lenni
2020. febr. 22. 10:45
8/8 anonim válasza:
Igen, Drágám, zavarja! Te többre fogsz vágyni egy idő után, amit ő soha nem fog tudni megadni neked. Tudom, keresztül mentem ezen. Inkább kerüld el!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!