Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Ha egy normális lány felé nem tudsz nyitni akkor majd pont egy prosti felé fogsz?
Oké, hogy annak fizetsz és szexuálisan megadja amire vágysz de mit fogsz érezni amikor elkezd majd hozzádérni? Szerintem úgy befogsz pánikolni hogy csak na.
Neked fejben kellene rendbetenned az önértékelésedet.
Mièrt a prostihoz akarsz egyből költözni? 😂
Valszeg 10 perc alatt lerendez nem kell ahhoz hosszabn szabim
Mókás dolog a nálunk szerencsétlenebbül jártakon gúnyolódni, ez az igazán "menő" dolog mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!