Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van olyan párt találni, akinek nem a szex a fontos, hanem az, hogy egymás lelki társai legyünk, belsőleg összepasszoljunk és jól érezzük magunkat egymással? 19/L
Figyelt kérdés
Aszexuálisnak nem nevezném magam, mert csókra ölelésre és pettingre vágyom, de magára az aktusra egyáltalán nem, ezért még nem próbáltam és nem is tervezem. Volt már egy barátom, akivel 1 évig együtt voltam, ő elfogadta volna az álláspontomat a témával kapcsolatban, nagyon ragaszkodott hozzám, ezért biztos vagyok benne, hogy ez évekkel később sem szült volna konfliktust közöttünk, de a hozzáállása annyira siralmas volt egy csomó dologhoz, és olyan kényelmes, lusta volt, hogy egy idő után egyszerűen nem tudtam férfiként tekinteni rá.2020. febr. 20. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!