Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? 31 évesen már sosem lesz párom? Hova lettek a 35-40 es férfiak?

Figyelt kérdés
Az a baj aki illene hozzám családos vagy legalábbis foglalt. Nincsenek az egekben az elvárásaim, ismerkedek több helyen is ,igyekszem kedves és barátságos lenni de nem igazán találok ...

2020. febr. 18. 15:06
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Valószínű trollkodas volt amugyis de sosem jarok arra 😀
2020. febr. 18. 15:40
 12/45 anonim ***** válasza:
88%
Főnyeremény, egy nő, akit nem kell vinni nyaralni!
2020. febr. 18. 15:42
 13/45 anonim ***** válasza:
95%
Tinderrről, társkeresőkről, szórakozóhelyekről, edzőteremből senkit se sikerült találni? Szerintem nagyon komoly elvárásaid/elképzeléseid lehetnek a leendő kiszemeltedről ha többszáz vagy akár többezer emberből senki se jön be neked.
2020. febr. 18. 15:44
 14/45 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg igen komoly tudat alatti férfi gyűlölet lappang a mélyben...
2020. febr. 18. 15:47
 15/45 anonim ***** válasza:
35%
Biztos vannak Hajdúböszörményen vagy Debrecenben is férfiak. Köszi, hogy annyit se tudsz írni priviben, hogy nem akarsz levelezni, én meg csak várjak, mi? Aranyos, tényleg 29f
2020. febr. 18. 15:47
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

#15:

Fiatal vagy hozzá.

2020. febr. 18. 15:50
 17/45 anonim ***** válasza:
Az első kérdésem az volt hozzá, zavarja e a korom, azt írta nem. Szóval nono.
2020. febr. 18. 15:54
 18/45 A kérdező kommentje:

Annyi levél jött hogy nem győzöm nem bunkosagbol nem irtam ,valaszolok sorban csak kozben dolgom is van.

Többezer ember nincs mert csak a kornyekemen keresek ,hiaba irnak nekem Győrből vagy Sopronból.

2020. febr. 18. 15:55
 19/45 A kérdező kommentje:

Szórakozóhelyre hiába mentem inakbb kamaszok voltak , 16-18-20 as korosztály, de egyébként sem jött oda senki.

Edzőteremben szinten mindenki inkább magával volt elfoglalva nem az ismerkedéssel.

Tinder twoo randivonalon voltak üzenetek megkeresések

2020. febr. 18. 15:58
 20/45 anonim ***** válasza:
96%

Én is ebben a cipőben járok Kérdező.

33 éves nő vagyok, közel egy éve lett vége a házosságomnak. Azóta új életet kezdtem, mostanában már nyitott lennék egy új kapcsolatra, de eddig semmi.

Rendszeresen járok konditerembe (heti 5-6 alkalom: csak úgy a terembe és csoportos órákra is). Szeptember óta 2 terem van ahová szoktam menni, de még soha senki nem szólított meg. Lehet mindenkinek barátnője vagy családja van, aki nekem bejönne, ezt nyilván nem tudhatom.

Szórakozóhelyekre is járok a barátnőimmel, mondjuk havi egyszer. Itt mindig akadt valaki, de a 10. mondatnál kiderült, hogy egyből szexet akarnak. Felejtős.

Beülős helyeken, moziban, bevásárlóközpontokban is rendszeresen járkálok, nagyon sokszor egyedül is, tehát nem barátnőkkel körülvéve állandóan.

Egyszer szólított le egy férfi spontán módon egy élelmiszerboltban, beszélgettünk, számot is cseréltünk, de végül nem lett belőle semmi, mert kiderült, hogy tökre mások vagyunk. Ezzel nincs is semmi baj, de én már attól fel voltam dobódva hetekig, hogy van olyan férfi aki oda mer menni egy nőhöz, aki tetszik neki.

Csinos vagyok, kedves, mosolygós arccal közlekedek, tehát nem karba tett kézzel, halálra vált arccal várom a villamost, de eddig semmi.

Netes társkeresőn még nem vagyok fent.

Tényleg csak a net marad a végén? A felsoroltaok kívül nem tudom, hogy mi mást csinálhatnék még? Nem ülök a négy fal között, a szabadidőm nagy részét emberek között töltöm.

33n

2020. febr. 18. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!