Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek a szemüveg mennyire lehet hátrány ismerkedésnél?
Manapsag annyira jo szemuvegkeretek vannak, hogy en is inkabb lecsereltem a kontaklencsemet szemuvegre, mert sokkal jobban nezek ki vele :D Utana mindenki dicserte, csaladtagok es kollegak is, hogy mennyire jol nezek ki vele.
De ha semmikepp nem akarsz szemuveget hordani, akkor meg mindig ott a kontaktlencse, bar szerintem kb barmi jobb annal, meg egy bena szemuveg is, minthogy fel meterre se lasson el az ember...
Alapjában véve nem a szemüveg lehet hátrány, hanem ha a nő jelleme nem vált ki bennem vonzalmat. Ebben az esetben meg teljesen mindegy, hogy szemüveges-e, vagy nem. Amúgy egy megfelelően választott keret még akár dobhat is a nő megjelenésén, szóval én nem mondanám hátránynak a szemüveget.
Holnap szemüveges lánnyal randizok amúgy és nagyon jól áll neki. :)
Ismerkedésnél sosem volt rajtam szemüveg. Annyit azért még látok...Olvasáshoz, munkához használom, ott meg mindegy :/
Engem azért zavar, mert rettentő távol áll a stílusomtól. "Az nem én vagyok". Szóval azzal a szemüveges oldalammal sehogy nem tudok azonoaulni. Zavaró is minden szempontból. Talán egy jól eltalált kerettel nem lenne rossz. De nekem alapból nem áll jól, pedig nem vagyok csúnya nő.
A szemüveg öltöztet. Nekem eddig minden pasim imádta. Sőt amikor először lett szemüvegem, az akkori pasim 'erre izgult' és valóban van ez a titkárnős érzésük. Szinte csak férfiakkal dolgozom, mikor egy kolléganő vett fekete keretes szemüveget, minden férfi agyon dícsérte. Nekem soha nem volt negatív dolog ismerkedésnél sem.
Szerintem itt veled van a baj meg az önértékeléseddel. Nyilván ha 90 kg vagy, akkor nem a szemüveg miatt nem tetszel a pasiknak, hanem a túlsúly miatt, kár is a szemüvegre fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!