Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most mégis az miatt kapok elutasítást, mert kövér vagyok akkor mit beszél mindenki hogy a lélek számít?
Hát áldoztad, mert reagáltál PUFI. :D
OMNYOMNYOM
Szerintem is fogyj le! Ne akarj 30 évesen cukorbeteg lenni,vagy meghalni szívbetegség miatt.
Egyszerű! Egyél kevesebb szénhidratot! Húst,sajtot,zöldséget,túrót,kefirt lehet. Nem kell éhezni. Én is ugy fogyózom. Meg tegyél lassú sétàkat kezdetben.
22/L túlsúlyos
A lélek számít leginkább. Az, hogy jól érezzük magunkat együtt. A külső másodlagos.
DE! Ha valaki annyira elhagyja magát, hogy súlyosan el van hízva, vagy fogai hiányoznak, azt nem ellensúlyozza a cuki személyiség. Az elhízás egy csomó betegség okozója, az elhanyagolt fogsor meg igénytelenségről árulkodik.
És elhízottnak nem azt mondanám, aki mackós alkat, vagy van egy kis pocakja. Most kicsit utánaszámoltam. A párom ugyanolyan magas, mint te és 106 kg. Na ő a pocakos, mackós alkat. Van rajta vagy 15 kg plusz, de ez még belefér. A te testsúlyod már nagyon sok. De nagyon jó hír, hogy ezen lehet változtatni. A személyiséged ezek szerint vonzó, ha szívesen beszélnek veled telefonon, most már csak a súlyodat kell rendbe tenni. Kemény munkával sikerülni fog.
Szia!
Nekem pont a ducik jönnek be, annak ellenére, hogy én nem vagyok elhízva, viszont az eddigi fiúk akikkel járni akartam, és olyanok voltak, nagyon csúnyán bántak velem.
Na ezért nem írtam vissza olyannak sosem társkeresőn, akinek nem volt fent egész alakos képe. Pont a magadfajták miatt.
Ha szerinted is a lélek számít,akkor miért nem raksz fel egész alakos képet??
Egyébként meg ez a tipikus,hogy az olyan túlsúlyosak,mint te csak a fejükről raknak fel szelfiket mindenhova, mert szégyellik a testüket. De azért a naponta szelfizés megy fel facebookra is... Ahelyett, hogy tennél valamit a fogyás érdekében.
Ha te annyira igénytelen vagy, hogy a saját tested/egészséged nem érdekel, akkor miért érdekeljen bármilyen nőt a te tested? Ha erre ilyen igénytelen vagy, akkor az otthonodra mennyire lehetsz az?
Szépen lefogysz, és lesz csajod.
Akkor már tud figyelni a lelkedre :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!