Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg ezek a sablon divat férfiak az esetei?
Van egy férfi típus akire a nők vágynak, de a nők 80 százaléka. Az ilyen magas, sportos, divat lényírt haj, divat ing, ruházat. Ilyen menő csávók.
Tegnap voltam az ikeába és rengeteg fiatal volt és megfigyeltem a párokat és bizony ilyen férfiakkal voltak a nők, átlagos nők. Egy férfi volt aki talán a barátnőjével volt ott. Egy nem magas szemüveges vékony kopaszodó, ilyen nem tipikus pasi volt, hanem ilyen kicsit furi alternatív gyerek volt.
Mitől menő csávó az, akinek egy kupac szar helyett férfi kinézete van? Azért nem akkora kihívás így kinézni. Szerintem a fiatalabb férfiak 80%-a úgy néz ki, ahogy leírod.
Amúgy meg nem a kinézetének kell egyedinek lenni. Tök sablon, ha valakinek négy végtagja és egy feje van, de inkább maradnék annál.
A nők esetében is sablon a kerek popsi, karcsú derék, hosszú haj, de ezek kétségtelenül nőies vonások és vonzóak.
Amúgy attól, hogy a csávó szintjére nem érsz fel, a csaj mellette, aki valasztotta nem lesz jobban átlagos, mint ő.
"Szerintem a fiatalabb férfiak 80%-a úgy néz ki, ahogy leírod."
Akkor el kéne dönteni mi az igazság, állítólag az elhízás népbetegség. Meg panaszkodnak itt az emberek, főleg a nők hogy mai férfiak mennyire rosszul néznek ki stb. Valami itt nem stimmel....
Sztem fel Delkelet-Azsia aladfekudne, 120 millio csaj.
5-ösnek: Figyu, 120 milliós lakást eladod. Abból kijön egy olcsóbb lakás/vidéki ház+ egy Aston Martin (használtan 20-25 milkó).
Garantálom, hogy lesz csajod, nem egy.
Ha 120 millas a lakasa, szted mennyit kereshet? 😅
Mellenyzsebbol vesz egy Aston Martint....
De most ez honnan jött, hogy ezek a csávók mind gazdagok? Mert el tudják vinni az ikeába kajálni a barátnőjüket?
Amit írtál, az a sablon, átlag divatpasi, akiből a legtöbb van, akit a tévében látsz. Ugyanúgy, ahogy az átlag nő, a divatnő sem a visszafogott, kötött pulóveres, enyhén duci Gizike, hanem a 40 kilós, bőrkabátos, ombre hajú, műkörmös instapitsa. Senkinek nem kell ehhez gazdagnak lennie, ha csak elmegy az ember egy szakközépiskola előtt és látja az onnan kijövő gyerekeket, akkor nekik is a 75%-uk így néz ki. Egyszerűen ez a divat, most épp ezt tartják vonzónak az emberek saját magukban és a másik nemben.
Minden második fiatal srác : vékony-szálkás , menő ruha , haj, életstílus.
Ez most az elfogadott. Csak azok a ferfiak sírnak ezen akik nem tudnak így kinézni. Ezért csajok sem állnak le velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!