Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás a nőknek hogy a férfi tudjon barkácsolni, tudjon otthon szerelni? (konnektor csere, ikea bútor összeszerelés, glettelés, festés, zár csere és ez meg az stb. )
Hát, felőlem hívjon szakembert kétcsavaros munkákra aki akar, én nem örülnék, ha ilyenekre folyna el a pénz.
(#3-as voltam)
Én szerelek, főzök, jól keresek, saját lakásom és autóm van, magas-vékony vagyok. Kellek egy nőnek is? Nem. Miért? Kisfiús az arcom. Akkor baxhatom az összes jó tulajdonságomat, ha a pofámon nem jutnak túl... :D
29F
Nekem nagyon vonzóvá tesz egy férfit, ha ezekben ügyes és jártas.
Édesapám is ezermester, nekem ez az etalon. Én is megtanultam pár dolgot mellette.
5-ös vagyok. Számomra van férfi és női munka, nem vagyok feminista..
Férjem pedig onnan tudja ezeket a dolgokat, hogy érdeklődők irántuk, utánanéz, megtanulja. Miért fizetnénk 600 ezret a villanyszerelőnek, ha meg tudja csinálni a férjem is, fele annyiból, anyagáron?
Ha valami komoly dolgot kell megjavitani, akkor ahhoz jobban szeretek szerelőt hívni, még akkor is, ha van a közelemben olyan, aki elvileg ért hozzá, az apróbb dolgok megjavitasahoz meg van fenn a neten ezerféle bemutató, szóval feleslegesnek tartom hogy valaki fejből tudjon mindent.
Persze ha ért az ilyesmihez, az jó dolog, de nem elvárás részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!