Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon lakó anyuka pici lánya elől is ugyanúgy menekülnek a férfiak, mint a nők az ilyen férfiaktól?
Omájgád. Írtam egy teljesen korrekt választ, amit az élet is alátámaszt, erre páran lepontozták, mert megsértődött a kicsi lelkük. Más válaszolók meg úgy érzik, hogy 1-1 mondat alapján letudják szűrni, hogy más betud e csajozni...
#17: Nézd már meg, hogy a kategóriában mennyi nő fröcsög ugyanúgy.
"Utolsó téged be kellene zárni. Undorító vagy, és veszélyes a társadalomra."
Tudom, mindenkit be kellene zárni börtönbe, mert ellent mer mondani a kettős mércének. Netán valamire vitte is az életbe, az már azonnal akasztást igényel, s osszák fel a javait a "nők" között, így legalább megspórol mindenki egy-egy válási procedúrát.
Hogy nevezik az ilyen embereket? Szánalom a köbön, nőknek nevezett kétlábon járó követelőzőgépek :) Nekem aztán 8, hogy ki mit akar, vagy mit tartana jogosnak. Lehet a fejet a falba verni, a világ nem lesz rózsaszín mert a "nők" úgy gondolják, hogy nekik "jár".
Csak rajtatok, férfiakon múlik, hogy mit vártok el. Holnaptól mondhatjátok, hogy csak olyan nővel álltok szóba, akinek saját lakása van, X összeget keres, stb.
De ilyen nem lesz soha. A pinaközpontú gondolkodás átka. Én örülnék, ha nem csak annyi lenne, hogy "höhh, legyen szűk pina meg feszes cici, oszt jó" van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!