Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthon lakó anyuka pici lánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon lakó anyuka pici lánya elől is ugyanúgy menekülnek a férfiak, mint a nők az ilyen férfiaktól?

Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 10:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Nem, ők több esélyt kapnak, szerintem.
2020. febr. 11. 17:51
 22/30 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó téged be kellene zárni. Undorító vagy, és veszélyes a társadalomra. Tudod kinek rontsd el a kedvét az utcán a savanyú pofáddal, meg a gyűlölködő fejeddel. Ja nők már ki se merjenek menni az utcára az ilyen aljadékok miatt mint te? Mit képzelsz te magadról? Tükörbe nem szoktál nézni? Azt köpd le.
2020. febr. 12. 09:51
 23/30 anonim ***** válasza:
95%
Csak azt nem értem 32%os, hogy akkor mit keresel a párkapcsolat témában? Ezzel együtt szíved joga azt gyűlölni, akit akarsz, senki nem fog itt rábeszélni semmire.
2020. febr. 12. 10:33
 24/30 anonim ***** válasza:
84%
24, szerintem gyűlölködni jár ide is. Szoktam látni néha hasonló arcú "férfit" az utcán, akinek látszik az arcán hogy ezzel van tele a feje (vagy mása). Max esetleg azt kímélik aki mellett konkrétan ott a párja, akitől tartanak, vagy lánya, fia. De már egyedül mutatkozik egy nő bármilyen okból, arra jönnek ezek a reakcióik az ilyenektől. Eszméletlen mindentudó tudálékos pofákat tudnak vágni.
2020. febr. 12. 11:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Helyében én inkább örülnék a luxus házamnak. Mondjuk a nagyzoló életvitelevel a kis pitsakat vonzhatta világ életében, aztán ide jutott.
2020. febr. 12. 11:20
 26/30 anonim ***** válasza:
15%

Omájgád. Írtam egy teljesen korrekt választ, amit az élet is alátámaszt, erre páran lepontozták, mert megsértődött a kicsi lelkük. Más válaszolók meg úgy érzik, hogy 1-1 mondat alapján letudják szűrni, hogy más betud e csajozni...

#17: Nézd már meg, hogy a kategóriában mennyi nő fröcsög ugyanúgy.

2020. febr. 12. 12:48
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én itt és most csak a te és társaid fröcsögeset látom.
2020. febr. 12. 12:51
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó téged be kellene zárni. Undorító vagy, és veszélyes a társadalomra."

Tudom, mindenkit be kellene zárni börtönbe, mert ellent mer mondani a kettős mércének. Netán valamire vitte is az életbe, az már azonnal akasztást igényel, s osszák fel a javait a "nők" között, így legalább megspórol mindenki egy-egy válási procedúrát.

Hogy nevezik az ilyen embereket? Szánalom a köbön, nőknek nevezett kétlábon járó követelőzőgépek :) Nekem aztán 8, hogy ki mit akar, vagy mit tartana jogosnak. Lehet a fejet a falba verni, a világ nem lesz rózsaszín mert a "nők" úgy gondolják, hogy nekik "jár".

2020. febr. 12. 15:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak rajtatok, férfiakon múlik, hogy mit vártok el. Holnaptól mondhatjátok, hogy csak olyan nővel álltok szóba, akinek saját lakása van, X összeget keres, stb.

De ilyen nem lesz soha. A pinaközpontú gondolkodás átka. Én örülnék, ha nem csak annyi lenne, hogy "höhh, legyen szűk pina meg feszes cici, oszt jó" van".

2020. febr. 12. 16:25
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
32%os, ha a fejedet a falba vered, se győzöl meg itt mindenkit, hogy te vagy az ész és minden nő egy aranyásó luvnya. :) És te vagy az, aki frusztráltan írogat, holott luxusban él. Ha ennyire megveted a nőket, akkor örülj magadnak aztán kész. Senki nem fog kérlelni, hogy változtasd meg a véleményed.
2020. febr. 12. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!