Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak milyen igényeik, elvárásaik vannak a nők terén? (tudjuk a nőknek az a fontos hogy legyen jó egzisztenciája, sportos legyen, határozott, magabiztos, legyenek céljai, tudjon dönteni férfias legyen)
A külső igényeket leszámítva....
- legyen neki is állandó keresete, el tudja tartani saját magát, ne akarjon rajtam élősködni.
- ha macskája van azt tartsa a hálószobán kívül, mert nagyon allergiás vagyok a macskaszőrre, szabályosan fél óra után fulladok is tőle, folyik az orrom és így a szex is pocsék
ilyenek mint az őszinteség, a hűség ezek olyan dolgok amiket aközben fog megtudni az ember miközben megismeri a másikat.
Összességében tetsszünk egymásnak és passzoljunk össze. Nincs "kész recept". Általánosságban: Legyen szerényebb, otthonülősebb (mert én is az vagyok),csinos (nem nádszál, nem elhízott, átlagosan fitt), valamennyire tanult és helyén van a világnézete (nem egy laposföldes)
Őszinte, beszédes, kedves és törődő. (felhív ha fontos vizsgád van, hogy hogy sikerült, meg ilyesmik, kimutatja, hogy fontos vagy neki)
Nagyon igazad van:)
Butuska, vékony hangú, csinos lány a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!