Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők részéről képmutatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők részéről képmutatás amikor azt állítják, hogy nem lennének hajlandóak pénzért szexelni de közben meg párválasztás terén előnyben részesítik a pénzes férfiakat?

Figyelt kérdés

Másik kategóriában rákérdeztek arra, hogy ki szexelne pénzért és a pasik 90% igen míg a nőknél szinte senki se.

Közben meg a való életben azt látom, hogy egy sikeres gazdag férfi sokkal vonzóbb a nők számára míg mondjuk egy sikeres, gazdag nő sokszor meg nehezebben talál párt.

2020. febr. 10. 12:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy minden nő aranyásó DE azt gondolom, hogy biológiailag úgy vannak a férfiak drótozva, hogy röptében a legyet is (mert így örökítik legjobb eséllyel tovább a génállományuk) míg a nők tudatalattijában az is benne van, hogy az utódot fel kell nevelni, meg nekik csak 1 gyerekük lehet egyszerre így nem mindegy, hogy kivel fekszenek össze. (vágynak az anyagi, érzelmi stabilitásra is)

Ha így nézed akkor teljesen logikus, hogy egy sikeres(értsd. gazdag) férfit szívesebben választanak én csak azt nem értem, hogy akkor miért próbálják meg eladni, hogy nincs az a pénz amiért ők valakivel lefeküdnének amikor a valóságban a pénz egy számukra vonzó tulajdonság.

2020. febr. 10. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

"miért próbálják meg eladni, hogy nincs az a pénz amiért ők valakivel lefeküdnének amikor a valóságban a pénz egy számukra vonzó tulajdonság"

Miért keversz össze olyan dolgokat, amelyek nem tartoznak egybe?

Nem a pénz a fontos tulajdonság, hanem a biztonság. Ergo ma az a férfi nyújt biztonságot az erre vágyó nőknek (de nem mindegyik vágyik erre, meg nem egyforma szinten stb. stb.), aki képes elegendő pénzt szerezni.

Ez nem azt jelenti, hogy a nő magát a pénzt szereti, és ezért bármit megtenne.

Ugyanígy vonzó tulajdonság a férfiaknál a partnerük szépsége és bája. De ez megint csak nem azt jelenti, hogy ha lát egy szebbet vagy bájosabbat, akkor megcsalja a partnerét.

2020. febr. 10. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Tudod mi a képmutatás? Az amit most csinálsz.
2020. febr. 10. 13:44
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Áááá....nem az... :"D
2020. febr. 10. 13:45
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted ugyanaz együtt lenni monogám párkapcsolatban olyannal, aki sikeres, és emiatt átlagon felül keres, mint egy éjszakára odadobni magad egy vadidegennek x összegért? Komolyan nem érzel semmi különbséget?

Én örülök, hogy párom jól keres, de mikor összejöttünk csóró diák volt. Volt, hogy egy lángosra nekem kellett meghívnom, mert nem volt rá kerete. Nyilván örülök neki, hogy sikeres a szakmájában, sikerült beilleszkednie és hogy még jól is érzi magát. És amiatt sem sírok, hogy van pénzünk még kertes házra való spórolás mellett is arra, hogy néha megnézzünk 1-2 szebb helyet együtt.

És ez, hogy támogattam páromat az egyetemi évek alatt, meg mikor még csak munkát keresett, és most együtt élvezzük a sikerét, az ugyanaz, mintha valami random barom alá vágnám magam?

De akkor vegyünk egy tök más helyzetet. Egy sikeres férfi nagy eséllyel képes a jó kommunikációra, meg tud odaillően jelenni hivatalos eseményeken, tud irányítani, és hacsak nem ő van a ranglétra legtetején, akkor azt is tudja, mikor szálljon szembe a főnöke döntéseivel, és mikor maradjon csendben (magyarán képes konfrontálódni, de feleslegesen nem keresi azt), és talán még valóban ért is valamihez. Ha egy nő egy ilyen férfival ismerkedik, szerinted tényleg csak a pénztárcája lesz szimpatikus neki? Nyilván értelmes nőnél ilyen alappal is el lehet baltázni, ha az illető egy barom. De neked ez komolyan egyenlő a prostitúcióval, mert semmi többet nem látsz benne, minthogy ha van lóvé, van nő is? Komolyan? Semmi? Csak a pénz? Nagyon 2 bites vagy, ha ezt te teljesen komolyan mondod, hogy nem érted.

2020. febr. 10. 13:56
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

"akkor miért próbálják meg eladni, hogy nincs az a pénz amiért ők valakivel lefeküdnének"

az elso valaszt olvasd el kerlek

2020. febr. 10. 14:04
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

"amikor a valóságban a pénz egy számukra vonzó tulajdonság"

Tudod, aki 20 ezer / alkalom akar dugni, az ad fel egy hirdetést a rosszlanyokra.

2020. febr. 10. 14:07
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

"míg a nők tudatalattijában az is benne van, hogy az utódot fel kell nevelni, meg nekik csak 1 gyerekük lehet egyszerre így nem mindegy, hogy kivel fekszenek össze. (vágynak az anyagi, érzelmi stabilitásra is)"

Soha az életben nem éreztem azt, hogy feltétlenül kellene gyerek, egyelőre kifejezetten taszító a gondolat. Az elkövetkezendő 5-7 évben egész biztosan nem kell gyerek, de lehet, hogy utána sem (28 vagyok). Hálát adok magamnak 1000x, hogy fiatalabb párt választottam magamnál, így nem is nyaggat a gyerekvállalással. Szóval ez kilőve. Semmi olyan sugallatot sem érzek, hogy egy férfitól kéne biztos anyagi hátteret várnom.

A másik meg, hogy ha anyagi stabilitásra vágyom, akkor azon agyalok, hogy én magam hogyan teremtsem meg azt. Ugyanis én is pont ugyanúgy képes vagyok dolgozni, mint a férfiak.

Mindig is sokkal fontosabb volt ezeknél a dolgoknál a személyiség, a külső és a szexuális élet minősége.

2020. febr. 10. 14:10
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
#18 nahat mintha en irtam volna ezt a valaszt :D 28 leszek iden, parom 5 evvel fiatalabb, ha meglenne az anyagi biztonsag, akkor se akarnank (meg?) gyereket. az egzisztenciat egyutt teremtjuk meg, egyikont se tamaszkodik a masikra, egyutt dolgozunk a celert.
2020. febr. 10. 14:22
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

"Nem gondolom, hogy minden nő aranyásó DE azt gondolom, hogy biológiailag úgy vannak a férfiak drótozva, hogy röptében a legyet is (mert így örökítik legjobb eséllyel tovább a génállományuk) míg a nők tudatalattijában az is benne van, hogy az utódot fel kell nevelni, meg nekik csak 1 gyerekük lehet egyszerre így nem mindegy, hogy kivel fekszenek össze. (vágynak az anyagi, érzelmi stabilitásra is)"

Majd akkor általánosítsál, légy szíves, miután volt alkalmad személyesen megfigyelni a világ összes társadalmának működését. Addig ne.

2020. febr. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!