Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az a titka a barátnő találásnak hogy barátként kezelem a nőt?
Mikor egy nőt akartam mindig elutasítottak. Amikor én tettem barátzonába vagy a nő tette barátzonába engem de barátnak kezeltem akkor előbb utóbb akart engem de én akkor már lezártam a dolgot.
Vajon ha azokat a nőket akik elutasítottak barátként kezeltem volna őket akkor ők is akartak volna?
Nem lehet tudni... De az biztosan segít, hogy nem látszol needynek és nem érzi az ember a nyomást, hogy neki most kapcsolati céllal *kell* ismerkednie a másikkal.
Engem mindig taszított, mikor valaki egyáltalán megismerni is azért akart, mert ő párt keres és engem is erre a célra szánt. Erőltetett. Majd megismerem és eldöntjük, hogy mit akarunk egymástól, ennyi.
Nem, ha nem akarnak tőled semmi komolyat, teheted te őket bármelyik polcra, nem fognak akkor sem akarni többet tőled, barátságnál.
Inkább az a helyzet, hogy te összekevered a dolgokat.
Ha neked úgy tűnik hogy jobban akarnának téged a barátzónában, az azért van, mert nincs rajtuk az a nyomás, fesztelenebbül viselkedhetnek, mert barát vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!