Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi törtènik a pszichològusnàl, ha egy tàrskeresèsben sikertelen fèrfi elmegy hozzà?
2es irta jól szerintem..
Nem azert vagy szingli mert az anyukád elhanyagolt vagy egyebb butasagok.
A dolog egyszerű.Nem vagy nők között,nem vagy férfias és nem vagy jóképű.
Ennyin tud múlni egy ember élete.Ha jóvagású vagy,akkor egy kis tulzassal lehetsz alkoholista,drogos,jatekfüggő,bünöző is,de lesz0*nak.Ha csúnya vagy akkor 70-80 év tömény szenvedés..
Kérdező! Nézd meg ezt:
ez egy önsegítő könyv, pont olyan traumákkal rendelkező embereknek, mint te.
Akkor azt mivel magyaràzod, hogy sok nem jókèpű fèrfinak is van baràtnője vag felesége?
Egyèbkènt annyira rosszul nem nèzhetek ki mert sok nő adott màr jelzèsekèt.
Köszi ismerem. Màr elolvastam, pont ez a könyv segített megèrteni, hogy nem èn vagyok a hibàs abban, hogy önbizalomhiànyom van hanem a szüleim.
Persze azèrt màr èn vagyok a felelős, hogy ezt megvàltoztassam. de nem èn vagyok rossz alapvetően, hogy èn direkt nem merek megtenni dolgokat, hanem ez egy rossz viselkedèsminta következmènye.
Semmire nem mész a pszichológussal.
Ha sikertelen vagy a nőknél annak a külső az oka.
Vagy javítasz a külsődőn, hogy észrevegyenek a nők, vagy lentebb adod.
A nem jóképű pasiknak is úgy van nője, hogy duci csajokkal vannak.
Ez a helyzet.
De adjàk nekem a nők a jeleket. Csak èn nem merek kezdemènyezni nàluk. Pont ezèrt gondoltam a pszichològust.
Kerdezo,nekem is mergezo szuleim voltak/vannak.
A pazichologus tenyleg nem ad tanacsit,hanem kwrdez,h azerinted,mi a megoldas!! Vagy hallgat vegig. 30 000 huf/ora az atlagos oradijuk ...
Ezzel az erovel jobb,ha egy jo nagy darab (amstaff,cane corso ) kutyat veszel/orokbe fogadsz. Ha pszichologusra telne hetente,akkor siman ilyen gyonyoru,nyugodt kutyat tudsz etetni a legjobb husokkal haakkal.
A kutya minden heten akar 7 nap is figyelmesen meghallgatja a mondanivalod es ugyanannyi tanacsot ad,mint a pazichologus(semmit) . Szoval nemcsak meghallgat,hanem meg sportra is osztonoz,sot seta kozben ismerkedhetsz,beszelgethetsz (Budapesten ezek a fajtak a top favorit kutyak. Ha veletlenul 2 orat beszelsz hozza,akkor is orul neki .
Napi sokazor simogatni akarjak,dicsergeti az ilyen kutyam!!) A a lanyok szeretik foleg az ilyen nagy maci kutyakat,foleg,ha beoltozteted vmi pulcsikaba vagy dzsekicskebe! Nyaron meg aranyos kis alatformaju plusshatizsakot adj ra szines nyakorvvel es garantaltan mennek a simogatasok,haverkodasok. Vannak nagyon aranyos nyakorvek,porazok meg ulcsikak,polocskak! Biztos,h megcsodaljak a lanyok!! Nekunk is mondjak mindig a teli dzsekijeben,h milyen edes :)
P
A kutyad napi 20-szor is megolelheted,megouszilhatod es nem fog felvallrol kezelni ,mint az emberek a parkapcsolatban!Elmulik a szeretethianyod,ez meglatszik es maris emelkedik a vonzerod.
Akar ideiglenes befogado is lehetnel,ha nem tudod eldonteni,h akarod-e a kutyat. A hirdetesnel ismerkedhetsz lanyokkal . De meg is tarthatod,ha megszeretted a nagy macikadat.
Vagy megis csak pszichologushoz mennel,aki lerant 10-30 ezer huffal orankent es megcsak nem is szol semmit??
Mindenki azt mondja, hogy a pszichológus a megoldàs. A kutya jò, de ettől még hiába lesz ott lány aki simogatja, nem fogom merni elhívni az önbizalomhiányom miatt.
Ezèrt kellene a pszichológus, hogy ezt megvàltoztassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!