Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék egy társkeresésben sikertelen lánynak?
Először is szeretném közölni, hogy nem várok mindenkitől választ, viszont ha valaki válaszol, az nagyon kérem csak azután tegye, hogy végig olvasta!
Köszönöm szépen előre is!
Van egy barátnőm, aki mindig rossz emberekkel kezd. Ennek elsősorban az az oka, hogy társkeresőkre szűkíti az ismerkedési lehetőségeit. Mivel dolgozik meg falun lakik, így eljárni igazából nem is nagyon van lehetősége sehova, max néha ha van időnk, akkor szoktunk találkozni és túrázunk egyet Budapesten (tehát eléggé a vonzáskörzetébe tartozunk, és hosszútávon itt is tudja elképzelni az életét).
Társkereső oldalakon viszont szinte mindig kivétel nélkül léhűtőkkel akad össze, ketyósokkal, akik bántani akarják, vagy épp lehúzni. Nyilván ezt ő is elkerülhetné, ha jobban szelektálná, kikkel keveredik komolyabb dolgokba, de kissé naiv ebből a szempontból.
Már néha azon gondolkodok, hogy szerzek neki valakit, de szerintem érthető okokból, tartózkodok a kerítő szereptől (bár ha ez megoldaná a problémáját...)
Kicsit szerintem kapcsolatfüggő, ez szinte egyértelmű. Viszont egy kapcsolaton belül MINDENT megad annak, akit szeret. Szó szerint mindent. Pont ezt szokták kihasználni.
Neki nincsenek túl nagy igényei, sose állít nagy elvárásokat pasik felé, de még ezt is alig tudják megugrani.
Barátnőm kicsit husisabb szeretet bomba, így inkább neki is a mackós vagy erősebb felépítésű férfiak az ideáljai.
Jó lenne neki találni valakit, aki komolyan tervez hosszútávra, szeretne gyerekeket, nem lehúzó egy kapcsolatban, hanem inkább biztatja, támogatja a másikat, nem erőszakos és nem züllött.
Ennyi lenne az össz elvárás.
Barátnőm eléggé okos, jól tanult és sok mindent nagyon jól meglát, de társkeresésben mégis sikertelen és már kb le is tett róla, hogy valaha normális srácot fogjon ki.
Azért fejtettem ki, hogy értsétek, itt ilyen nagyon egyszerű elvárásokról van szó.
Most ennyire kevés lenne társkeresőkön a fentebb említett réteg, vagy csak tényleg a legrosszabbakat fogja ki?
Sajnos én ezt nem tudom, sose társkeresőztem, nem volt rá szükségem, de mivel ismerem barátnőm élethelyzetét, nem lepődök meg, hogy neki miért szükséges.
Tudtok valami olyan társkeresőt, vagy egyéb online felületet ajánlani, ahol kicsit értelmesebb emberek vannak? Esetleg ilyen csak fizetős alkalmazásoknál lehetséges?
Már kb le is tett róla barátnőm, hogy rendes párkapcsolatot találjon, pedig még csak 25 éves.
Tudom, most majd jön a sok negatív komment, hogy kapcsolatfüggő, meg hogy negatív és ezért nem talál normális párt, stb.
Kihangsúlyoznám, hogy egy nagyon mosolygós, vidám lányról van szó! Aki hallja nevetni, az nem bírja ki, hogy ne kacagjon fel ő maga is. Bájos teremtés, de ha közlekedik valahova mindig csak a suttyók találják meg, akik bunkó beszólásokkal illetik, meg szexuális ajánlatokat tesznek neki (pedig nem kihívó az öltözködése se).
Szerintem ez kicsit túl hosszú lett, de minden HASZNOS és JÓSZÁNDÉKÚ választ szívesen fogadok. Ha valami nem tiszta, akkor inkább kérdezzetek, mint hogy talányokba bocsátkozzatok és olyan jelzőkkel illessetek engem vagy a barátnőmet, ami nagyon nem igaz.
Köszi mindenkinek, aki idáig eljutott és nem a kioktatásra készül!
A fizetős oldalakat (Randivonal, Elittárs), általában kerülik a hülyék, mert erre nem költenek.
Az Elittársnál még tesztet is kitöltetnek a regisztrálókkal, hogy kiszűrjék a problémás egyéneket.
Az elvárások rendben vannak, lejjebb ne adjon belőlük.
És ne tegyen meg mindent a pasiért, csak amit a kapcsolat miatt tényleg muszáj.
Hajrá! :)
Van egy fizetős oldal, szerintem már hallottál is róla. Több oldalas személyiségtesztet kell kitölteni , később ez alapján fog neked lehetséges partnerjelölteket kidobni az oldal, akikre ráírhatsz.
Eleve aki ide befizet az sejtésem szerint komolyan szeretne ismerkedni, és szeretné végre a hozzáillő párt megtalálni.
Nekem jó tapasztalataim vannak ezzel az oldallal kapcsolatban. Itt végre , furcsa módon , kaptam választ a levelekre!
Természetesen volt olyan nő is(több) aki megírta hogy ne haragudjak de épp ismerkedik valakivel, vagy olyan aki azt írta hogy nem vagyok az esete. Amiért hálás is voltam, mert legalább képesek voltak válaszolni valamit. Nem az az elkeseredettség mint más oldalakon hogy bármit írtam válasz sosem jött.
Persze jöttek össze azért randik is, vagy olyan akivel több hétig leveleztünk(abból randi nem lett), és élveztem. Végre normálisan kitöltött adatlapokat látok , ahol ha van egyezés, szimpatikus amit látok, akkor ráírhatok a kiszemeltre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!