Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtatok rá az igazira?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva azért érdekelne mások összeismerkedési sztorija, mert sajnos eléggé szűk látókörű vagyok saját magam illetően, ha az a kérdés, hogy hol lehetne érdemben ismerkedni. 21\F2020. febr. 7. 14:54
11/15 anonim válasza:
Bárki az igazid lehet, ha az elvárásaid fölé emelkedsz.
12/15 anonim válasza:
7es vagyok, szerintem megvan a bája a veletlenszeru ismerkedesnek. Ha nyitott vagy az emberek fele, barhol tudsz beszelgetest kezdemenyezni, akar a buszon is, persze, nem kimondottan tarskereses cellal, de sose tudod, melyik beszelgetesbol lesz szerelem.
Persze egy zarkozottabb embernek nehez es a "csak lazulj el es ismerkedj, legy nyitott", tudom, mert en is ilyen vagyok, szerencsere a parom extrovertalt.
13/15 anonim válasza:
Ó már többször is azt hittem , hogy rátaláltam, de eddig bukta volt.
14/15 anonim válasza:
Exkollegam egyik legjobb baratja ő es ugy gondolta h osszeillenenk.
15/15 Nyakasparasztgazda válasza:
Munkahelyi buli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!