Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi segített neked amikor egyedül érezted magad?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, de lassan belebolondulok abba, hogy nincs férfi mellettem. Sosem volt.
2020. febr. 5. 01:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Igazából nagyon elfoglalt vagyok, van sok hobbim, egy munkahelyem amit szeretek és egyetemen tanulok. Alapból nem rágódom ezen sokat, viszont arra nem találok választ, hogy miért nincs senkim. Főleg esténként, alvás előtt kezdek el ezen kattogni és még aludni sem tudok. 😀

Csak néha kezdek el ezen gondolkodni, de akkor a vége mindig az, hogy padlóra küld ez az egész.

Ezt az egészet szeretném már elengedni, és nem ezzel foglalkozni..

2020. febr. 5. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Én simán csak örülök, hogy nem zörög itt senki valami szarral. :)
2020. febr. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!