Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 30-50 éves koráig nem volt párja, akkor érdemes vele kapcsolatot kezdeni?
Akiről most kérdezek, az 50 éves és még sosem volt nője. Azért irtam 30-50-et, mert korábban már találkoztam egy 30 évessel is, aki hasonló problémával küszködött.
Ez az 50 éves nagyon szimpatikus, korban hozzám illő, és úgy tűnik, hogy tetszem is neki, de nem mer kezdeményezni. A körülmények miatt én sem merek, hátha megijesztem.
Mit veszíthetsz?
Lehet végigkefélte az életét és te leszel a következő.
Bánnád?
Van más szimpatikusabb jelentkező?
Vegyél macskát.
sok élethelyzet alakulhat úgy, hogy nem talál párt valaki. Kis falu, olyan közösség, ahol mindenkinek van párja, mindenki mindenkit ismer, a szomszéd faluban is mindenki mindenkit ismer, szintén mindenkinek van párja... Nem egy ötvenes illetőt ismertem, akinek úgy alakult az élete, hogy sose volt párja, vagy együtt voltak egy ideig huszonévesen és nem jött össze az adott párkapcsolat. Nem kell mindig rosszat sejteni.
Sokan a fotelből, anonim, ismeretlen módon "igyekeznek megmondani a frankót" mert nagyvárosi létükre el sem tudnak képzelni beszűkült közösséget például, ahol nincs esély ismerkedni.
"Az ilyennél KOMOLY mentális és/vagy fizikális probléma van."
Esetemben semmilyen mentális és fizikai problémáról nem beszélhetünk.
Mindössze a munka, egyetem, rendszeres sport, barátok... mellet semmilyen mértékben NINCS IDŐM még + egy emberrel foglalkozni. A kollégáim nagy része egyébként is elvált. 12 órás műszakokban vagyunk bent.
Ettől a minden 30-as pasi hibbant aki nem nőzik szövegtől pofám leszakad. Majd el lehet gondolkodni, hogy ki fog ellátni titeket ha mi meg az orvosok nem dolgozunk. 2 betegágy között tényleg ez a legnagyobb problémánk. Különösen akkor ha Clostridium miatt lezárnak egy fél kórházat. Ahogy ez már többször meg is történt.
31 F Ápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!