Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tetovált embereknek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tetovált embereknek érdemes szintén tetovált emberek között keresgélniük, ha nem akarnak kosarat kapni?

Figyelt kérdés

A statisztikák alapján az emberek kb 1/3-ának tetszenek a tetoválások és nekik van is, 1/3-uk semlegesnek tartja őket, 1/3-uk pedig rühelli a tetoválásokat, tehát ha tetoválatlan embernél probálkozik egy tetovált, akkor 50% rá az esély, hogy bukta lesz.

Az USA az egyik legtetováltabb ország a világon, nálunk nem olyan toleránsak az emberek mint itt:

[link]

Az más kérdés, hogy bizonyos körökben a tetováltak aránya igen alacsony, például jogász, orvos, bankár stb, más körökben pedig igen magas, például a prostiknál.

2020. febr. 3. 16:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hogy a rosszlányokról szeded az információid, akkor már értek mindent. Remélem legalább ugyanennyi jogászt, orvost és bankárt megkérdeztél, mint ahány prosti profilját megnézted, csak, hogy reprezentatív legyen :D Én dolgoztam már bankban, kutató cégnél, tech cégeknél, gyógyszercégnél, a kollégáim nagy részének voltak tetoválásai, legtöbbször nem látható helyen, de voltak. De másodállásban biztos ők is a rosszlányokon nyomulnak, még a fiúk is :D Egyébként nem kell ennyire aggódnod miattunk és a társkeresési problémáink miatt, akinél emiatt kiesünk, az úgyse illene hozzánk és nem vergődünk rajta.
2020. febr. 3. 17:23
 12/22 A kérdező kommentje:
#11: Érdekes, nálunk egyetemen senkinek nincs tetoválása.
2020. febr. 3. 17:31
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, belátsz mindenkinek a ruhája alá, ezért vagy ebben ennyire biztos? :D
2020. febr. 3. 17:41
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Istenem, hány gyűlölködő kérdést írsz még ki a tetoválásokról? Mivan, egyszer visszautasított egy tetkós nő, és még mindig ezen sírsz, vagy mi bajod van?

Különben meg az, hogy a prostik 70%-ának van tetoválása, az nem jelenti azt, hogy a tetováltak 70%-a prosti...

2020. febr. 3. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem jönnék össze nagyon tetovált emberrel. Ha van a testén egy diszkrétebb kisebb tetkó, az éppen nem zavar. De a túl tetovált ember nekem bűnöző benyomását kelti, plusz még hivalkodik is, amit gyűlölök.
2020. febr. 3. 17:46
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

tetovált nő vagyok és mindig olyan pasim volt akik nem akartam tetováltatni

nálunk a cégnél nagyon sok a jogász és nagyrészt van nekik tetoválásuk

de elég unalmas h minden nap meg kell ezt kérdezned ...

2020. febr. 3. 17:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a normális többség pont sz arik egy vagy két tetkora. Aki viszont tényleg agyon van varrva, az ja, keresgéljen inkább hasonló emberek között, mert ott nagyobb az esélye.
2020. febr. 3. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én a kora huszas éveimben kezdtem el tetováltatni és az első években csak olyan helyre varrattam, amit takar a ruha. Még az első munkahelyemről is úgy jöttem el 3 év után, hogy nem tudta senki, hogy már van 8 tetoválásom. Mondjuk nekik nem is volt olyan röntgenszemüvegük, mint neked :D
2020. febr. 3. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Párom tetovált, én nem. De csak azért nem, mert nem találtam még nekem tetsző jelentőségű és kinézetű motívumot. Örülök, hogy szóba állt velem. Vagány srác, tetszenek a kis mintái. Van egy róka a karján, nyaranta naptejjel mindig mosolyt rajzolok neki :)

Ő például gazdasági területen dolgozik üzleti elemzőként. Én backendes vagyok. Lehet, hogy annyit keresünk, mint egy prosti, de nem vagyunk prostik.

2020. febr. 3. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
Több tetoválásom van, nem volt soha gond belőle és nem is az alapján válogatok, hogy tetovált vagy nem tetovált, akinek nem tetszenek nyilván látja a képeimen, és akkor nem tovább áll.
2020. febr. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!