Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetovált embereknek érdemes szintén tetovált emberek között keresgélniük, ha nem akarnak kosarat kapni?
A statisztikák alapján az emberek kb 1/3-ának tetszenek a tetoválások és nekik van is, 1/3-uk semlegesnek tartja őket, 1/3-uk pedig rühelli a tetoválásokat, tehát ha tetoválatlan embernél probálkozik egy tetovált, akkor 50% rá az esély, hogy bukta lesz.
Az USA az egyik legtetováltabb ország a világon, nálunk nem olyan toleránsak az emberek mint itt:
Az más kérdés, hogy bizonyos körökben a tetováltak aránya igen alacsony, például jogász, orvos, bankár stb, más körökben pedig igen magas, például a prostiknál.
Istenem, hány gyűlölködő kérdést írsz még ki a tetoválásokról? Mivan, egyszer visszautasított egy tetkós nő, és még mindig ezen sírsz, vagy mi bajod van?
Különben meg az, hogy a prostik 70%-ának van tetoválása, az nem jelenti azt, hogy a tetováltak 70%-a prosti...
tetovált nő vagyok és mindig olyan pasim volt akik nem akartam tetováltatni
nálunk a cégnél nagyon sok a jogász és nagyrészt van nekik tetoválásuk
de elég unalmas h minden nap meg kell ezt kérdezned ...
Párom tetovált, én nem. De csak azért nem, mert nem találtam még nekem tetsző jelentőségű és kinézetű motívumot. Örülök, hogy szóba állt velem. Vagány srác, tetszenek a kis mintái. Van egy róka a karján, nyaranta naptejjel mindig mosolyt rajzolok neki :)
Ő például gazdasági területen dolgozik üzleti elemzőként. Én backendes vagyok. Lehet, hogy annyit keresünk, mint egy prosti, de nem vagyunk prostik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!