Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha ismerkedés közben kiderülne, hogy a szimpatikus úriember nem egy intellektuális nagyhatalom?

Figyelt kérdés

Miről beszélgessek, milyen téma felé tereljem a beszélgetés menetét?

Nem értek a műszaki dolgokhoz, matematikához, a humán dolgok se erősségeim. Nem követem a trendeket. Fogalmam sincs a politikáról vagy a celebvilágról. A sportot se követem.

#együgyű #műveletlenség #"legyen tánc" #alul műveltség
2020. febr. 1. 12:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess a hobbidról érdeklődj a lányról és keress közös pontokat. Lesz miről beszélgetni ha valóban egymáshoz illők vagytok. Nem kell az élet minden területén tájékozottnak lenned.
2020. febr. 1. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha nincs semmilyen érdeklődési köröd, miről akarsz te beszélgetni? Mert itt erről van szó.

Mondjuk a rosszabbik eset, ha valaki prosztó, pl. egy randi partnerem oda kiabált egy túrista csoportnak, hogy ha már Magyarországra jön, tanuljon meg magyarul. Maradjunk annyiban, nem lett folytatás...

2020. febr. 1. 16:01
 13/20 A kérdező kommentje:

Van érdeklődési köröm. Érdeklődési köröm a nők.

Most a nőkkel a nőkről beszélgetni nem lenne kicsit fura?

2020. febr. 1. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát tánc nem lenne vele :D
2020. febr. 1. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg biztosan intelligens lehetsz, de valami baromi nagy gátlás van benned ami miatt nem tudsz (talán nem is akarsz (hétköznapi dolgokról beszélgetni másokkal.
2020. febr. 1. 18:56
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Ennyi az érdeklődési köröd? A nők? Azta. Nekem biztos nem kellenél. Üres vagy, mint Vajna Timi könyvespolca.
2020. febr. 1. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, te vagy a laptopos úriember, akinek bizonyos billentyűi nem működnek, mióta beleborította a kávét. Mondtam, imádnálak.:)
2020. febr. 1. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj neki arról,hogy te nem értesz ezekhez,de szívesen meghallgatod,hogy neki mi a véleménye a műszaki dolgokról/matematikáról/történelemről/politikáról/celebvilágról stb.A tájékozott emberek szívesen mesélnek.A többi megy magától.
2020. febr. 1. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

Párkeresésnél nem az fogja meghatározni a beszélgetés sikerét alapvetően hogy mennyire ismered az adot témát.

Amúgy a műszaki dolgokhóz és a matematikához kb 95% az embereknek nem ért / nem érdekli.

2020. febr. 2. 03:02
 20/20 anonim ***** válasza:

A fogalmazásod, az önkritikád és a humorod alapján nem tűnsz buta embernek.

Biztos van érdeklődési köröd a nőkön kívül is.

2020. febr. 2. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!