Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutatnátok képpel, hogy milyen az átlagos pasi?
pl a gotban podrickot alakito szinesz:
fe amugy ez nem ilyen egyszeru. persze van egy objektiv vonzosagi szint, de annyi minden tetszhet valakin... pl joaquin phoenix nekem a gladiatorban hihetetlenul bejott, az a nyulszaj valahogy eszmeletlen szexive teszi:D es ha mondjuk beleszeretek egy "atlag" pasiba, magam atlagos nokent ugye amugy is "atlag" parjaim voltak, de oket lattam a legszexibb pasinak a foldon. szoval ha az alap vonzalom megvan, utana mar ugyis idealizalod a masikat, es nem azzal foglalkozol, hogy de a pista magasabb es izmosabb, vagy mittudomen.
A legtöbb férfi átlagos.
Sokkal kevesebb a "szép" férfi mint a szép nő szerintem.
Ez nagyon szubjektív. Nekem pl. Brad Pitt is csak max. átlagos, és mikor utolérte a szakáll-hóbort, akkor még romlott is az én szememben. Nők milliói meg odavannak érte. Linkelek pár - szerintem - átlagosat:
De mondom, ez csak az én ízlésem. Általában a kisugárzás többet számít nekem a kinézetnél. Valószínűleg a többség átlagosnak mondaná azokat csak kép alapján, akikbe bele voltam esve. Nagyon sokat számít legalább is nekem, hogy milyen a föllépése, milyen ember, hogyan beszél, hogyan visekedik, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!