Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kolléganőmnek ugyan az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kolléganőmnek ugyan az a srác tetszik, mint nekem!?

Figyelt kérdés

Nem akarok nagyon belebonyolódni a történetbe, röviden annyi az egész, hogy van egy csaj a melóban és nemrég jöttem rá, hogy ő is arra a srácra hajt, akire én is. Biztos forrásból tudom, hogy van párja, de valamiért ez őt nem zavarja, amikor a pasizásról van szó. A szó szoros értelmében lohol a srác után, követi az épületben és teszi-veszi, kelleti magát előtte. Szerintem mindneki ismer legalább 1 ilyen karakterű lányt, az a tipikus leghangosabb, legripacsabb alak, aki szentül meg van győződve arról, hogy minden egyes férfi szerelmes belé és mindegyiknek kéne. Nő létére úgy nyomul, mint még a férfiak sem. Már a fél munkahellyel volt viszonya, tehát elég jól be is válik neki ez a módszer. Én ennek pontosan az ellentéte vagyok és épp emiatt jelenleg kilátástalannak érzem a helyzetet, mert tudom, hogyha ő elhatározza, hogy meg akarja szerezni magának a srácot, labdába se rúghatok mellette.

Nem akarok én rossz viszonyt meg rivalizálást, nem ér annyit az egész. Csak az a fáj a legjobban, hogy valósnak tűnt a sráccal a dolog kettőnk között. Olyan igazinak.

2020. jan. 30. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azt majd a csávó eldönti, ki kell neki. Kicsit adhatsz neki te is egyértelműbb jeleket arra, hogy nyitott vagy felé.

A másik dolog, én féltékenységet érzek a soraidból. Te elkönyvelsz egy másik, gyakorlatilag idegen nőt tapadós ribinek, miközben még azt sem tudod, mi zajlik a pasi körül, milyen ember, egyebek. Kicsit ismerd már ki az embereket, aztán ítélkezz, illetve cselekedj!

2020. jan. 31. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!