Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az agyrém egyes férfiak körében itt, hogy a női nemi szerv mekkora érték és hogy milyen verseny van értük?
Kínálat-kereslet.
A legtöbb pasika csak dugni akar, semmi kötöttség, semmi befektett energia. Annyi, hogy neten ráír a nőre, vagy csettint egyet, és tíz perc múlva tövig van a punciban. Ezt keresik, főleg online, kb. a 70-80%.
Nőkből viszont csak egy elenyésző kisebbség az, aki vevő is erre, és válogatás nélkül szexel bárkivel, ingyen, első szóra. Talán 1-2 %.
Nos, erre az 1-2%-ra hajt a pasikák 70-80-a, ami ugye egy erős verseny helyzetet generál.
Egryesek elhitték az agymosó marketinget hogy ők semmit se érnek kapcsolat nélkül. Ezért van a rinya meg a "verseny". Én számát se tudom hogy hány nőnek mondtam már hogy bocsásson meg, de erre nincs időm.
Egyetem, 12 órás műszakok, rendszeres úszás, baráti programok... mellet.
Keressen egy munkanélküli, 0 szoc kapcsolatos incelt.
Én be vagyok táblázva, sajnálom.
31 F Szakápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!