Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfinek miért olyan nehéz kapcsolatot kialakítani egy nővel?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 16:20
11/21 anonim válasza:
Én csak a magam nevében tudok írni. A nőket érdeklő dolgok engem nem érdekelnek, ami pedig engem érdekel az őket nem. Diszkóban és hasonló helyeken nem érzem jól magam, de ha le is küzdöm a dolgot és elmegyek néha, akkor sincs tehetségem a csajozós dumákhoz. Az a kevés nő pedig, aki így is közel kerül hozzám valahogy, nem akar tőlem semmit, mert nem jó a külsőm.
12/21 anonim válasza:
"A nőket érdeklő dolgok engem nem érdekelnek, ami pedig engem érdekel az őket nem."
De ha pl. érdeklődési körben ennyire totálisan semmi átfedés sincsen, akkor minek neked egyáltalán párkapcsolat?
13/21 anonim válasza:
Nem bízik bennük(nem mondom,hogy alaptalanul)
Fél feladni a függetlenségét,fél megnyílni,mert akkor sebezhető lesz.
Esetleg valamilyen komplexusa van(magasság,pénisz méret,súly,akármi)
15/21 anonim válasza:
Sztem nem néhánynak, hanem a legtöbbünknek nehéz
16/21 anonim válasza:
#15-ös, és ennek elsődlegesen az az oka, hogy az embert nem látjátok bennünk, hanem csak a nőstényt.
17/21 anonim válasza:
Mert ahhoz először is el kéne jutni odáig, hogy kommunikálnak...
18/21 anonim válasza:
#16 szó sincs rőla. Csak nem bírom a hazug, sekélyes "embereket".
19/21 anonim válasza:
#18: akiknek az első számú ismertetőjegye számodra, hogy nőneműek? Tehát aki nőnemű, az sekélyes?
20/21 anonim válasza:
#19 mély érzésű, megbízható, felelősségteljes, nagylelkű, bátor, derekas.. hallasz ilyen jellemzéssel nőkről? Csak szét kell nézni,a hanfestés és a smink maga is a valóság eltakarása, hazudozás. Ha pedig kinyitja a száját, ott tuti kamu dolgok jönnek ki sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!