Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudja a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja a társkereső oldalakon olyan sok nő már 3 sorból is, hogy másmilyen férfit keres?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk ha 3 sorban van 9 durva helyesírási hiba, és úgy fogalmaz, mint egy 8 éves.

Plusz a tartalom.

2020. jan. 26. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:
98%

"Aztán eléjüktoltam egy komplett svédasztalt, olyan választ rittyentettem a szaros kis kérdésükre, hogy 30 irányba el lehetett volna belőle indítani egy beszélgetést, majd mit ír?

Értem. És amúgy merre laksz? (vagy bármilyen más újabb szar kérdés, aminek köze nincs a korábbi témához)."

Bakker! Az ilyenek vajon mit hordhatnak az agyuk helyén??? :O

2020. jan. 26. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Pl. ha valaki alapból igénytelen és gáz, emiatt sokan visszautasítják, az ne is csodálkozzon.

Sokan igyekszenek társkeresés közben jó első benyomást kelteni, ez természetes. Olyan ez, mint amikor elolvasod egy könyv előszavát, vagy megnézed egy film trailerjét, mielőtt eldöntenéd, hogy kíváncsi vagy-e rá.

Ha ismerkedésnél béna megnyílvánulásaim vannak, akkor egy percig sem fogok csodálkozni azon, hogy a másik nem akar megismerni. Ebben mi olyan meglepő?

Amúgy nekem nem esik nehezemre az, hogy azt a bizonyos “3 sort” úgy állítsam elő, hogy közben éreztessem azt, hogy miért is érdemes ismerkedni velem.

Aki meg önkritikátlan és síránkozik amiatt, hogy nem ismerkednek vele, az magára vessen.

2020. jan. 26. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Az egész társkeresősdi egy agyrém. Tényleg olyan mintha egy marhapiacon lennénk. A nők a vevők, mi pedig a marhák :D
2020. jan. 26. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Ne legyenek illúzióid, a nők szigorúan a külsőségek alapján döntik el, melyik férfivel foglalkoznak, a fényképek alapján. Egészen minimális hatása van a bemutatkozód vagy leveled szövegének, max. akkor befolyásolja a döntést, ha épp a határon vagy, hogy még bejössz nekik vagy sem.
2020. jan. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!