Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék? Nagyon sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon sokat sérűltem az exem miatt. A szakítás módja miatt azóta sem tudtan igazán túl jutni. Nem a személyén, hanem a fájdalmon és csalódottságon, amit okozott.

Figyelt kérdés
A szakítás módja miatt,3,5 éves kapcsolazot úgy zárt le, h tulajdonképpen nem is szakított hanem eltűnt napokra. Nem reagált, telefon, sms, viber semmi. Mire elértem egy nő vette fel a telefont. Kiderült együtt vannak az exem telefonban szakított velem . Teljesen összetörtem a megalázás meg amiket mondott nagyon fájt. Lefeküdtek többször még mi együtt voltunk. reagált, hívásra, sms, viber semmi. Mire 3 nap után elértem egy nő vette fel a telefont. Kiderült együtt vannak az exem telefonban szakított velem . Teljesen összetörtem a megalázás meg amiket mondott nagyon fájt ez nem volna elég, kiderült egy csomó hazugsága, hogy mennyit hülyített , hazudozott.És a nonplusultra h kiderült van egy másik nőtől gyereke akiről lemondott.Én azóta pszichológushoz járok h feldolgozzam ezt a sok fájdalmat. De úgy érzem teljesen tönkrementem ebben az egészben 27 N vagyok..Próbáltam talpra allni, új munkám vannak céljaim, de még érzem a fájdalmat enbek a dolognak 1, 5 éve szóval túl kéne juttnom.Azota egyedül vgyk nem tudok még nyitni, sajnos.
2020. jan. 22. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegény:/ Velem pont ez történt férfiként.. Nem tudtam a mai napig teljesen feldolgozni, két év telt el. Idő-idő-idő. EGy valami segített egy picit, jártam én is pszichológushoz és nagyon sok emberrel, nővel találkoztam. Ilyenkor talán az lehet jó, ha találkozol emberekkel (férfiakkal) teljesen kötetlenül, csak beszélgetni; akik visszaadják az önbecsülésed, mert jelenleg egy nagyon-nagyon rossz példa van bevésve a szemeid elé (az exed).
2020. jan. 23. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló történt. 2 év után egyik napról a másikra szó nélkül eltűnt és ott hagyott, aztán persze kiderült hogy másik pali van a háttérben. Én is sokáig szarul voltam emiatt. Az egyetlen, ami érdemben segített, hogy sikerült találni mást, aki sokkal jobb volt nála.
2020. jan. 23. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, ez talán még rosszabb volt mint az én előző szakításom. Ő legalább "szakított". Idő és új párkapcsolat kérdése.
2020. jan. 23. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Sok sikert a kiheveréshez. Menjünk el edzeni.
2020. jan. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!