Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon kövér férfiként lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kövér férfiként lehet egy csinos vonzó nő akar?

Figyelt kérdés

Kezdhetem magam elbízni?

Van egy nagyon vonzó csinos lány akivel szoktam utazni mikor megyek dolgozni...

És mindig mikor meglát rám néz és szép mosolyával rám mosolyog.....

2020. jan. 22. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kerdő, miért nem normális, hétköznapi, őszintén szerelmes és romantikus, duci nőket választasz?
2020. jan. 22. 10:57
 12/18 A kérdező kommentje:
11. Mert nem az eseteim a ducik valaki a kövér nőket, valaki a vékonyakat szereti, én a vékonyakat
2020. jan. 22. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor figyjal le hozzájum! Ennyi!

N27

2020. jan. 22. 11:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne képzeljetek már egy mosoly mögé ennyi mindent. Én is minden ismerősre rámosolygok. De attól nem akarok tőlük semmit. L
2020. jan. 22. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

:D

Egy vékony, csinos vonzó nőnek pedig nem a kövér zsírdisznók az esetei, hanem a hozzá hasonló sportos vonzó férfi.

2020. jan. 22. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy a 15-ös is írja. Csinos, vékony nőnek nem fog tetszeni egy kövér. Fogyj le.
2020. jan. 22. 14:53
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Csak kinevet.

Egy vékony csinos nőnek sem kell lusta dagadék férfi!

2020. jan. 22. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem sok esélyt látok. De egy próbát mindenképp megér, nehogy ezt az elszalasztottnak gondolt lehetőséget bánd egész életedben. Még az is előfordulhat, hogy pont ez a làny a 10000-ből 1, aki esetleg megismerné a személyiséged és nem utasít el zsigerből mert dagi vagy. Kicsi rá az esély. Valaha én is kövér voltam és sokszor(mindig) pofára estem. Hidd el, tapasztalatból beszélek, ráadásul nekem is a vékony csinos lányok tetszettek mindig.
2020. jan. 23. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!