Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci elhízott nők miért vannak általában vékony férfiakkal, most akkor mégis ellentétek vonzzák egymást vagy hasonlót a hasonlóval elv miért nincs ilyenkor?
Nem ezen múlik....molettként volt vékony sőt sportos pasim, fogytam a kapcsolat alatt elég sokat és neki meg ez nem tetszett....hiába másoktól jöttek a bókok,hogy de csinos lettél
Szval ízlés dolga akár nő akár férfi az illető.
Nagyon sokan le vannak akadva a külsőségeken, pedig nem ezen múlik. Az egyik exemnek sem előttem, sem utánam nem volt ha duci barátnője, én pedig akkor az voltam. Nem azért járt velem, mert duci voltam, hanem azért, mert nagyon jól kijöttünk egymással az első perctől kezdve.
A mostani kedvesem meg duci, és egy pillanatig sem érdekelt, mivel vele is az első perctől kezdve egy hullámhosszon voltunk. Olyanannyira jól kijöttünk hogy sem akkor, sem most nem érdekel, hogy hány kiló.
Nem törvényszerű, illetve nem feltétlenül a külsőben érvényesül a hasonló a hasonlóval elv...
Pl. egy barátnőm csinos, vékony nő, mindig is a mackós pasik vonzották. Viszont mellé többdiplomás és elég jómódú, tehát minden mackós pasija szintén többdiplomás és jómódú is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!