Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínesnek számít az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínesnek számít az a férfi, aki nem jön össze egy végtagok nélküli vak nővel?

Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem számít annak.
2020. jan. 17. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Válaszolj az előző kérdésemre és ne tereld a témát. Ő tehetetlen? Na ennyit arról hogy felszínesen élitek az életeteket. Sőt akkor sem lenne tehetetlen ha vak lenne.
2020. jan. 17. 17:25
 13/15 Lachesys ***** válasza:
90%
mar valaszoltam te nyomi. igen, ha vak is lenne tehetetlen lenne. nem tudna tajekozodni. nincs keze amivel a botot vagy kutyat fogja. egy pohar vizet se tudna meginni egyedul, mert nem latna hova ontse. nem birsz olvasni??? es mar bocs, de nekem az se szimpi, hogy mint egy cirkuszi torpe mutogatja magat, es ebbol el.
2020. jan. 17. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Igen, felszínesnek. Nem veszi észre, hogy a lényeges dolgok még meg vannak a nőn.
2020. jan. 17. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Én se jönnék össze vele, viszont ha ápoló lennék és gondozó akkor szigorú szakmai keretek közt foglalkoznék vele.
2020. jan. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!