Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan és hol keresitek az igazit?
Én őszintén mondom, hogy sehol nem keresem.
27F
Én is feladtam már, 32 éves leszek idén májusban.
Minek kutassam azt ami nincs? Minden nő a tökéleteset akarja, így esélyem nincs a boldogságra.
Kár keresni, mert ez nem így fog jönni direkt módon. Majd egyszer, véletlenül megtalálod: zöldségesnél, orvosnál várakozva, egy kertipartin stb.
Kár elébe menni a dolgoknak, mert mindig a nő választ és a nő dönt. Ne áltassuk magunkat.
Én pl. egy nagyon fájdalmas szakításon voltam túl, a szívem össze volt törve és véletlenül megismertem egy lányt. Nagyon korán jött, nem voltam túl az előzőn de az élet nem forgatókönyvszerűen időzít. Így összeszedtem magam és adtam egy esélyt magamnak. Jó lett volna ha ez a lány fél évvel később ismer meg? Igen! De nem tudtam mit tenni, hagytam magam sodródni, azóta is vele élek, boldog vagyok :)
33/F
Én egy üvegcipővel rohangálok fel,s alá az ország szegleteiben!
Most éppen megpihentem egy aprócska kis falucska fogadójában, és mivel van ingyen WIFI, gondoltam felnézek a GyK-re...
45/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!