Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, a lányoknál mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, a lányoknál mennyit számít, hogy a férfinek milyen autója van?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok,túl egy hosszú kapcsolaton. Próbálnék majd újra párt találni csak nem tudom mennyire gáz egy 22 éves F Astrával járni. Vehetnék újabbat is de valahogy sajnálom eladni,szívemhez nőtt,jó állapotba is van.
2020. jan. 16. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond az F-s astrával (anyámnak van), hogy rohad mind, nincs olyan, amelyik nem korrorádlódna és roma autó, 10 per 9 romának az van. Unodorodnak tőle a nők, tapasztalom mikor beleülök.
2020. jan. 16. 19:20
 12/18 peca1000 ***** válasza:
53%

Legyen tiszta, ne legyen büdös, és nagyon szakadt, rozsdás.

Be fog ülni, de ha húzza a száját, akkor mondhatod neki, hogy akkor gyalog mész kisanyám, és otthagyod.

Az átlagos, vagy csúnyább nőt nem izgatja a kocsid kora, a jó, vagy Top csajokat igen, ott be kell ruházni.

2020. jan. 16. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Páromnak egy 26 éves Hondája van. :)) Nekem egy 20 éves Suzukim.

Ennyire számít.

De mi biztosan nem létezünk igazából, vagy valójában nem is vagyunk egy pár, mert ahogy olvashattuk: egy nő nem ül be ilyen autóba. :))

2020. jan. 16. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Én mindig a kutya, lecsúszott nők között keresgéltem. Azoknak nem számított milyen kocsim van.
2020. jan. 16. 21:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én pasimnak nincs kocsija, de még jogsija sincsen, nekem sem. Perpill mindketten csóró pàlyakezdők vagyunk és próbáljuk összedobni a jogsikra a pénzt. Aztán egy olcsó kocsira utàna, amit nem fogunk annyira sajnálni ha esetleg összetörünk. A baràti körömből nem sok mindenkinek van kocsija úgy, hogy ne a szülei fizették volna nekik. Szóval örülj, hogy van kocsid amit egyedül fent is tudsz tartani.
2020. jan. 16. 23:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek számít és van akinek nem.

Azért az amúgy jómódú és vékony nőket vedd le a listádról. Nekik biztos számít a kocsi meg az anyagiak.

2020. jan. 17. 10:43
 17/18 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy dugni lehessen benne, nem?! :-D
2020. jan. 17. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nők többsége meg sem tudja különböztetni az autókat:D

Szerintem ha egy régi autód van az is jobb mint a semmi! Mert azért ha egy nővel komolyan tervezel, gyerekeket akkor azért egy autó elengedhetetlen.

Meg szerintem nem a márkája meg a kora a lényeg hanem az hogy kívül belül viszonylag normálisan nézzen ki. Nekem pl 14 éves autóm van, de sokan csodálkoznak hogy ilyen öreg, azt hiszik hogy új, ebből is látszik hogy mennyire nem értenek hozzá sokan:D

Ha meg egy nőnek ez olyan fontos tényező akkor lehet hogy jobb ha mást keresel akit Te érdekelsz és nem az autód.

2020. febr. 1. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!