Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, a lányoknál mennyit számít, hogy a férfinek milyen autója van?
Legyen tiszta, ne legyen büdös, és nagyon szakadt, rozsdás.
Be fog ülni, de ha húzza a száját, akkor mondhatod neki, hogy akkor gyalog mész kisanyám, és otthagyod.
Az átlagos, vagy csúnyább nőt nem izgatja a kocsid kora, a jó, vagy Top csajokat igen, ott be kell ruházni.
Páromnak egy 26 éves Hondája van. :)) Nekem egy 20 éves Suzukim.
Ennyire számít.
De mi biztosan nem létezünk igazából, vagy valójában nem is vagyunk egy pár, mert ahogy olvashattuk: egy nő nem ül be ilyen autóba. :))
Van akinek számít és van akinek nem.
Azért az amúgy jómódú és vékony nőket vedd le a listádról. Nekik biztos számít a kocsi meg az anyagiak.
Szerintem a nők többsége meg sem tudja különböztetni az autókat:D
Szerintem ha egy régi autód van az is jobb mint a semmi! Mert azért ha egy nővel komolyan tervezel, gyerekeket akkor azért egy autó elengedhetetlen.
Meg szerintem nem a márkája meg a kora a lényeg hanem az hogy kívül belül viszonylag normálisan nézzen ki. Nekem pl 14 éves autóm van, de sokan csodálkoznak hogy ilyen öreg, azt hiszik hogy új, ebből is látszik hogy mennyire nem értenek hozzá sokan:D
Ha meg egy nőnek ez olyan fontos tényező akkor lehet hogy jobb ha mást keresel akit Te érdekelsz és nem az autód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!