Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezeket az illető, ad jeleket de közben nagyon rideg is?
Egy férfiról van szó
Van élettársa, nem tudom mennyire jó a kapcsolata vele, DE
- Felém érdeklődő, figyelmes, - Beszélgetést szeret kezdeményezni velem,
- van amikor bókol. Megdicsér amit csak tud rajtam.
Volt olyan, hogy menni akart el és visszafordult kérdezett még tőlem valamit. Volt amikor visszanézett utánam ez többször is.
Mikor kettesben maradtunk beszélgettünk kicsit de mintha megilletődött volna attól, hogy ott maradt velem kettesben és félelmet vettem észre rajta, kb 3 perc után már ott se volt, elköszönt gyorsan lelépett, meg se várt amikor bezártam az ajtót.
A gond az, hogy van valakije.
Nem tudom mi járhat a fejében. Annyira kétértelműen viselkedik sokszor.
A ridegséget úgy értem, hogy ugyan van valakije, 1 x volt egy elszólalása amiből azt gondolnám, hogy nem olyan jó a kapcsolatuk. De ezt persze 100% ra nem tudhatom. Az csak 1 elszólalás ebből nem tudok következtetni teljesen.
Ad jeleket felém, hogy mintha tetszenék neki, de ennyi...
Miért csinálja ezeket, hogy bókolgat és úgy tesz mintha akarna valamit? Közben meg mintha mégsem?
Azt leszögezem, hogy nekem komoly kapcsolat kell amíg van kapcsolata addig nem kell nekem ő csak ha már egyedülálló lenne.
Az érzelemmel és az iránta érzett vonzódással nem lenne gond részemről ( lehet ezt érzi is rajtam és ez tetszhet neki? De csak ennyi??
Aki végig olvassa köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!