Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők által elvárt folyamatos fejlődés valamit az állandó célok és azok elérése megröviditi a férfiak életét?
Kérdező, csak halkan megsúgom, ha megszületik a pici, a párod nem fogja a teljes fizetését megkapni. Folyamatosan csökken és a 3. évben csak 26 000 forintot fog kapni havi szinten.
Előbb tájékozódj, mielőtt kinyitnád a szádat és teljesen feleslegesen hisztiznél.
És igen, aki gyereket vállal és nem fél milliókat keres havi szinten, annak sokat kell félretenni, hogy viszonylag ne nélkülözés én éljenek.
De te inkább ne csinálj gyereket, mert még a vele való játszást is nyűgnek fogod tartani.
Mai körülmények között ha a férfi nem keres minimum 5-600 ezret akkor nem érdemes családalapitasba kezdenie.
Az hogy a nők hajtják a férfiakat az csak az anyagiasság ami mindegyikbe benne van. Jobb körülményt akarnak, de úgy hogy nekik semmit ne kelljen csinálni! Ismerek olyan anyukat (nem cigány és értelmiségi) azért vállalt már 2 gyereket hogy ne keljen dolgozni mennie! És azt tervezi hogy nyugdíjas koráig már nem is fog dolgozni, majd a élettársa a gyerekei apja, szépen eltartja. Ezért hajtja hogy cserelgeti a munkahelyet a jobb fizetés reményében. Már 650 ezret keres, de a nőnek ez is kevés!
22-es! Most komolyan itt tartunk? El kéne hinnie bárkinek is, hogy a "családtól lesz sikeres a zember" hát barátom te se ezen a világon élsz, vagy nagyon furcsa fogalmaid vannak a család mondjuk így költségéről, meg az emberek világlátásáról.
Értsd már meg végre, aki felelősségteljes és intelligens, az többet keres, emiatt könnyebben alapít családot. Ennyi, akárhogy magyarázod ez így van, egyszerűen rossz a sorrend a fejedben. De ok, nagyvonalú vagyok tegyük fel van százezerből egy ember, aki fordítva lett huzalozva és a család matt keres jól, oké de azt tudjad, hogy ez csak az a bizonyos kivétel, ami állítólag -egy félrefordításnak hála- erősíti a szabályt.
A valóság az, hogy a családos emberek tényleg nagyobb stresszben élnek, és ez szerintem érthető is, hiszen az, aki csak magáért felel, az nyugodtan csinálhat hülyeséget csak maga ugrik a szakadékba. Az, akinek el kell tartani mondjuk még két gyereket, az már nem hibázhat nyugodtan. Ettől függetlenül sokan hibáznak. erre mennek is szépen rá a családok, ami kollektíve rossz mindenkinek.
Általánosan igen, és jól írtad azt, hogy a nők által elvárt..., tehát nem a nők miatt.
Ezek a korai halált okozó dolgok, kialakulhatnak egy egyedülálló vállalkozó esetén is.
Nézz szét a családos volt osztálytársak és a még szinglik között,(az alkeszek nem számítanak) akár a nőkön is, mint a férfiakon is látszik, hogy mintha jobban öregednének, tisztelet a kivételnek. Persze ezt magán nem veszi észre az ember...
#28! Ezt én is tapasztaltam, a családosoknak nyúzott a bőre, ráncosodnak, és már harminc körül tele vannak betegséggel, az egyik cukros lett a terhességtől a másik annyit dolgozik, hogy eltartsa a családját, hogy már műteni kellett a gerincét és ők még nincsenek 35 évesek.
Tabu, csak igaz a családos emberek boldogtalanabbak és általában sikertelenebbek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!