Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi fiatal lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi fiatal lány rossz, bántalmazó párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

23/F vagyok, hosszú párkapcsolat után keresnék ismét barátnőt. A korosztályombeli csinos, normális lányok azonban túlnyomórészt foglaltak. Ezzel nem is lenne feltétlenül baj, nem fáj nekem más boldogsága, de azt látom, hogy nagyon sokan rossz kapcsolatban vannak. Elég itt gyakorin olvasgatni, vagy ahogy beszélgetek a lányismerőseimmel, rengetegen panaszkodnak, hogy a barátjuk elhanyagolja őket, bunkó, önző a szexben, megcsalja, kihasználja, rosszabb esetben lelkileg, fizikailag is bántalmazza őket. De a világért sem szakítanának, mert "belül jó ember", "meg kell javítani a kapcsolatot", "de már olyan régen együtt vagyunk".

Ez azért frusztráló mert nem mondom hogy főnyeremény vagyok, de én mindig arra törekedtem, hogy egy kapcsolatban gazdagítsuk egymás életét, ne pedig lehúzzuk, támogassam a párom, maximálisan jó legyen neki a szex, beszélgessünk sokat, segítsük egymás terveit stb. Nagyon jó párkapcsolati visszajelzéseket kaptam eddig.

Szóval frusztrál, hogy pl. most is van egy olyan lány akivel remekül összeillenénk, hozzájárulhatnánk egymás életének kiteljesítéséhez, baráti beszélgetések során rengeteg közös pont merült fel (közös hobbik, tervek, érdeklődés), és érezhető, hogy a fizikai vonzalommal sem lenne probléma, de ő inkább ragaszkodik a párjához aki lehúzza anyagilag és egyik tervét sem hajlandó támogatni, próbálja tiltani a hobbijaitól és emiatt gyakran panaszkodik. De csakazértis vele van.

Szóval miért?

2020. jan. 2. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Azért van vele , mert mégis jobb valamiben, mint te és ezért nem téged választ a negatív dolgok mellett sem. És ez végülis őt is minősíti meg valahol téged is, hisz nem vagy annyira jó party, hogy a szarból kilépve inkább téged válasszon...még mindig jó neki a szar, mint veled magyarul.
2020. jan. 2. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak azt hiszi, hogy jobb neki. Ha valaki heti, napi szinten szenvedést okoz a barátnőjének, annál én mindenképp jobb választás vagyok. Ez tény.
2020. jan. 2. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Csak lehet jobban néznek ki mint te.
2020. jan. 2. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi idősen már rájöhetnél, hogy a nők folyton panaszkodnak, tök mindegy, mi van. És ha jót akarsz magadnak, akkor ne a nőkkel beszélgess, mire vágynak, hanem a "bántalmazó" pasijukkal. Tőle tanulhatsz is, hogy csinálják.
2020. jan. 2. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert szeretik a párjukat annak ellenére, hogy rosszul bánnak velük.
2020. jan. 2. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:

3 - sokszor még ez sem igaz.

Szerintem egyszerűen az a baj, hogy már megszokták a rosszat és még a megszokott rossznál gyakran ijesztőbb az ismeretlen. Főleg ha valakinek alacsony az önértékelése, lehet, hogy azt hiszi, hogy ha szakít akkor már párja se lesz többet, vagy csak még rosszabb.

De ezt azért nem értem, mert nekem ha valami rossz volt, nyilvánvaló volt, hogy ki kell lépni belőle. Hiába volt ijesztő hogy nem tudom mi jön utána.

2020. jan. 2. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
a nőknek ez KELL. mert ez IZGALMAS. megvan a DRÁMA. az tökmindegy hogy mire esetleg végre szakítanak annyi mentális problémája lesz hogy 100 agytúrkász se tudna kiigazodni rajta.
2020. jan. 2. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az "ilyen" csajok nem veszik észre, hogy zsarolásban, lelki bántalmazásban élnek.

Velem is így volt. Amikor már tényleg nonszensz lett a helyzetem (éjjel kidobott a lakásából, mert nem feküdtem le vele, mert fáradt voltam), leléptem.

Én magam sem értem, h miért és hogyan bírtam ki 7 évet mellette. Már a 3.után el kellett volna hagynom, de azt hittem, majd megváltozik, de nem.

Nagyon jól tudnak ezek a pasik manipulálni, sokszor a tudtukon kívül is. Sok esetben sztem ez a gond.

2020. jan. 2. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen pasik zöme férfias, jól kinéző, határozott hapsi. az udvarlási szakaszban, meg a kapcsolat elején ez a csajokat leveszi a lábáról, mert olyan macsó, meg vagány. fülig szerelmesek lesznek, mert nyílván nem veréssel indítanak és kedvesek is tudnak lenni ha arra van szükség, de nem természetük.

na most a normál értékrenddel rendelkező férfiak legtöbbször nem olyan macsómenek, esetleg visszafogottabbak is. a nők számára nem annyira vonzóak, kicsit uncsik. mikor meg már benne van a bajban, nehéz ezektől szabadulni, fél a még nagyobb veréstől.

2020. jan. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!