Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy srác, aki tökéletes lehetetne számomra, de ki vagyok égve lelkileg?
Külsőre sincs vele bajom, nagyon értelmes, normális, és még közös érdeklődés is van, mégis hezitalok, egyelőre csak beszélgetünk.
A szakításom óta valahogy annyira üresnek érzem magam1t. Bárkivel próbáltam randizni, szó szerint rettegtem, és úgy éreztem, én nem akarom ezt valójában.
Az exemet iszonyatosan szerettem, és bár már nem tudnék vele lenni, de valahogy csak nem akarok jobban lenni tavasz óta.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Ritkán találkozom ennyire normális sráccal. :/
24L
A szavaidból az jön le, hogy te nem vagy még túl a szakításon. A szóhasználatod, fordulatok önkéntelenül is tanúskodnak erről.
Szerintem, így ne vágj bele mással, mert nem lesz jó vége. Úgy mondom tapasztalatból, hogy én is belekezdtem már úgy egy újba, hogy azt hittem, már túl tudtam lépni az exen, ám a gyakorlat megmutatta, hogy mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!