Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as férfiak miért kezdenek 18-25 éves nőkkel? A saját korosztályuk már nem elég jó?
Nekem 30-asként az számít, hogy az a nő dolgozzon és képes legyen eltartani magát. És erre egy 25 éves már képes lehet.
De egy 18 messze nem és ki tudja hol köt majd ki
Nézd Kérdező, amikor én 33/F voltam, és összejöttem a párommal, Ő 17/L. Mivel a mai napig együtt vagyunk, úgy tűnik, ez helyes döntés volt.
Nyilván a saját korosztályomban is lett volna számomra megfelelő nő, csak épp jó eséllyel tartós kapcsolatban/házasságban éltek. A maradék meg tényleg nem volt valami szívderítő, vagy tele voltak egyoldalú elvárásokkal, vagy semmi lazaság nem volt bennük, vagy gyógyíthatatlan karrierizmusban szenvedtek, vagy nem TÁRSAT kerestek, hanem a babaprojektjükhöz balekot.
Egész egyszerűen van rá kereslet a 18-25 éves lányok
részéről, egyrészt mert "megérdemlik", gondolják...
a sok kényelmi dolgot, másrészt a férfi oldalról is
van igény rá, hogy egyszerű, anyagi juttatásokkal
"arassanak" és szép barátnőjük legyen a saját
korosztályuk már sok esetben kevésbé szép, magukat
elhagyó (főként anyukáknál figyelhető ez meg!)
nők helyett.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!