Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb 20-25 közötti nö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb 20-25 közötti nö miért kezd 40 fölötti férfiakkal és nem a saját korosztályával? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 14:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
Érdek. Nem minden a kor és külső de ennek efféle bizonyítása megintcsak rossz fényt vethet az illetően. Már semmi sem jó:-)Én már közelebb voltam a 30-hoz mint a 20-hoz amikor x cégnél folyamatosan dumálták ki az új belépő csajokat hogy” ez is protekciós, az meg pláne, amaz főleg hisz amúgy az épület közelébe se engednék kis túlzással...” Én egy ilyen “lazítsatok, csigavér” alapon odavetettem hogy ha tehetném én is szólnék a lányom érdekében ha kapcsolati tőkém is meglenne hozzá. Erre kb úgy néztek rám mint aki egy korábbi évszázadból jött. Felvilágosítottak hogy a húszas éveikben járó nőknek nincs szükségük szülői/keresztszülői/nagynéni ill nagybácsi féle hivatkozási alapra. Ők közvetlenül, személyesen tudnak bensőséges kapcsolatot kialakítani 40-es 50-es, 60-as korosztálybéli urakkal. Na ez egy példa az érdekre és még rengeteg van. De aki érdek nélkül van együtt ennyivel idősebb pacákkal nos arról sem dicsérő szó jutna eszébe az embernek hanem hogy” ez nem hogy extrém de ennek így viszont még értelme sincs “
2019. dec. 31. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:
4%

Azért egy férfi az még bőven ráér a 40-es éveiben is, akár annak a végén is apává válni. A férfiak spermájának esetleges romlása csak 50 fölött lehet esedékes, de az is csak akkor ha addig önpusztító életet élt a férfi (pl. dohányzott, ivott vagy vegyi anyagokkal foglalkozott)

A legtöbb férfi akit ismerek az 40 fölött vált apává. Ezzel inkább a nőknek kell sietniük, mert náluk tényleg 35 éves korban van a kapuzárás. Utána már tényleg kockázatos egy nőnek gyereket vállalni, egy férfinak meg nem.

Ezért is van az, hogy ekkora az átlag korkülönbség a kapcsolatokban a férfi javára.

2019. dec. 31. 15:09
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Klisés beszólásokat félretéve én lányként úgy látom, hogy tényleg apakomplexus vagy gyerekkori traumák miatt keres sok lány majdnem apja korabeli férfit. Az én ismeretségi körömben jellemzően pont azok a lányok álltak össze jóval idősebb pasikkal, akiknek az apja lelépett egy fiatal pnával és onnantól kezdve magasról sz#rt a családjára. Persze meg lehet racionalizálni azzal, hogy "a huszonéves fiúk mind csak bulizni akarnak" meg "senki nem akar komoly kapcsolatot" de mentálisan (legalábbis ezen a téren) egészséges nő bőven talál bármelyik korosztályban hozzá való férfit.
2019. dec. 31. 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Bocsánat de az utcán nincs kiírva mindenkire, hogy kije, simán lehet hogy a nőci az apjával ment. Vagy ebben a romlott világban senki sem sétálhat az utcán a gyerekével mert azt hiszik a szeretője? OmG

45F és apa

2019. dec. 31. 15:11
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

15

Senki nem mondta, hogy ez kérdés egy utcán látott egymás mellett sétáló idősebb férfi és fiatalabb nő kombinációból született. Én is kiírhattam volna ezt és én biztosan nem ilyenre alapoztam volna hanem arra a 10-15 csajra akiket ismerek és ilyen kapcsolatban vannak. Csak én nem írok ki ilyen kérdést, mert enélkül is tudom a választ.

13

Jó, oké lehet nincs még gond a spermával. De az idő makacs dolog, szóval könnyen lehet, hogy mire a gyerek 25-30 éves lesz apu már csak emlék lesz, mert 70 körül már azért kezdenek rizikósak lenni a dolgok.

2019. dec. 31. 15:17
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

25 éves vagyok mindig idősebb párjaim voltak most is 40-45 között Keresgélek, volt párom is 44 éves és egyàltalán nem milliomos hanem egy Atlagos dolgozo ember.

Megbízhatóbbak,kedvesebbek egyszerűen jobb velük lenni ,anyagi érdeket nem nézve is!!!

2019. dec. 31. 15:34
 17/23 anonim ***** válasza:
64%
Én sok huszonéves lányt ismerek, tekintve hogy én is az vagyok, de senki olyat nem akinek negyven év körüli palija lenne.
2019. dec. 31. 15:46
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
Fura, hogy az én környezetemben meg egy csomó közel egyidős pár van. A 40-es férfiak egy része meg már elvált gyerekes. Én nem annyira látom ezt a 40-es pasi, 20-as lány családalapítást. Eseteleg a a pasi pénzel egy 20-as lányt, hogy megtartsa, de a lány nem vele fog családot alapítani.
2019. dec. 31. 15:48
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

Mindig korombeliekkel jártam. 20-25 éves koromban egy 40-es pasi reménytelenül öregnek tűnt.

Most 39 vagyok, de már egy 45 évesnél is elgondolkodnék, kell-e.

2019. dec. 31. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Meg ugye vannak azok a lányok is akik a korosztályukban valamiért nem kelendőek. Viszont egy 40-50-es pasinak megfelelnek. Van ilyen ismerősöm is. Őt szeretem nem érdeklik az anyagiak. Örül, hogy van valakije.
2019. dec. 31. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!