Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van úgy, hogy nem akar kapcsolatot és utálja a férfiakat?
#20: Lefordítanám:
- A legjobb pasiknak nem vagy elég, a többiekre meg tojsz.
- A környezetedben lévő nők ugyanolyan rossz dolgait jobban elnézed, mert nők. A férfiakét meg kevésbé, mert férfiak.
En nem akarok kapcsolatot, de ez azert van, mert kattos vagyok.
De nem utalom a ferfiakat egyaltalan.
Tisztelem es felnezek rajuk.
Nem utálom őket, de nem is akarok kapcsolatot senkivel sem.
Nem volt jó senkivel sem.
#23: A kritikának örülök és nincs is vele gondom. Férfiakat is ugyanúgy támadok, ha olyat írnak. Ja, hogy azt mindig felpontozzátok, de ha ugyanolyan szintű dolog miatt ellentmondok egy nőnek, azt lepontozzátok...
És a kritika szó jelentését is érdemes lenne újra megnézed. Egy panaszkodás nem kritika és én egy panaszkodásra írtam azt a válaszom.
Az előttem lévő 26 kommentből 20 biztosan férfi, a maradék hatban meg nem vagyok biztos, hogy mind nő...
Nem utálom a férfiakat, de nem is szeretem őket. Berzenkedést vált ki belőlem, de nem köpködök rájuk, csak tartom a távolságot. Hangosak, nagyok és hajlamosak "dominálni" ismeretlenek is, hogy én csak egy nő vagyok. Ennek ellenére vannak férfi kollégáim, akikkel nagyon jól kijövök, de még a csók gondolata is undorít.
#28: Ez mondjuk így elég jellemző dolog. Ha nőket szembesítettem bármivel, akkor elég sokszor megjelentek páran, akik számon kérték. Ha férfiakat, akkor soha, senkit nem zavart a válaszom... :D
Kicsit ijesztő, hogy itt mennyi nő mozog ezen a zárt, kettős mércén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!