Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyar férfi is lehet olyan vonzó mint egy külföldi férfi, ha kimegy külföldre élni?
Minden vágyam, hogy én is olyan vonzó legyek a nők szemében, mint a külföldi pasik. Egyszerűen magyar nő nincs aki ellenáll egy nyugat-európainak, csak azért mert van az a (nem is alaptalan) klisé, hogy azok mind gazdagok.
Na most én elhatároztam, hogy épp ezért kiköltözök egy rohadt gazdag országba, (lehetőleg Svájcba) és még a nevemet is németesítem! Megtanulok anyanyelvi szinten németül (angolul már tudok), és így adom ki magam a magyar társkeresőkön.
Szerintetek is ugyanúgy fognak dögleni utánam a magyar nők, mintha gyárilag is külföldi pasinak születtem volna?
Ez kamu. Mert nekem ilyen a mentalitásom (ilyen családban is nőttem fel) de ennek ellenére sosem volt barátnőm és incel vagyok. Úgyhogy ez nem jön be Magyarországon.
Komolyan írtam. A családomban ezt a mintát láttam, amit a 9-es leírt és én is így állok az egészhez. De valahogy azt tapasztalom, hogy a nők részéről nem mindig állnak ehhez így hozzá (egyébként nem csak Magyarországon, hanem más kelet-európai országokra is jellemző ez) így hiába állok így ehhez ha a másik térfélről nem mindig van ezzel egyetértés. Például egy átlag magyar nő nem menne hozzá egy olyan férfihoz, aki kevesebbet keres mint ő. Hiába tennék én magasról, hogy ki keres többet meg mennyivel, ha a másik oldalról nem így állnak hozzá. De az összes többi dologra ez dettó igaz (tisztelet a kivételeknek).
Szóval csak azt akarom mondani, hogy Kelet-Európában nőttem föl és nekem is teljesen ilyen a mentalitásom, mégsem sikerült sosem elérnem bármit a nők terén.
Téged meg nem értelek, de ez már vagy a tizedik muzulmánozós személyeskedős válaszod. Esetleg kifejthetnéd, hogy mi is a gond?
Pl. az, hogy terelsz, mint akinek az élete múlik rajta, de ezt:
"akinek a fő példaképe egy sokfeleséges vén muzulmán"
egy szóval sem cáfolod.
Akcentus nélkül szerintem sem tudod majd megtanulni a németet.
Neked nem az a gondod, hogy nem nyugat-európai férfi vagy.
Valami más gond lehet. Pl határozatlan vagy, edzetlen vagy, műveletlen vagy, büdös vagy, stb. Kérdezd meg egy lány ismerősöd, hogy mi a nők gondja veled. Tudni fogja.
"egyébként nem csak Magyarországon, hanem más kelet-európai országokra is jellemző ez"
"szóval csak azt akarom mondani, hogy Kelet-Európában nőttem föl és ...."
Magyarország még mindig Közép-Európa, nem pedig Kelet-Európa (azon belül Kelet-Közép-Európa, ha mindenképpen szeretnéd a kelet szót használni.
Kedves Kérdező, megkérdezhetem, hogy milyen végzettséggel kívánsz elhelyezkedni Svájcban, miután megtanultál olyan szinten németül, hogy ez reális lehetőség legyen számodra?
Hidd el nekem, én is megszoktam a sokféleséget. De ezzel itt nem sokra mész.
Meg egyébként nem hinném, hogy valaki attól lesz szimpatikus a magyar nők körében, hogy támogatja a melegeket. Amiket leírtál csak a nagyvárosi liberálisokra jellemzőek. Látszik, hogy akik ide irkálnak azok a nyugati-országokat vagy csak tévéből ismerik vagy elmentek dolgozni egy nagyvárosba és kizárólag csak az ottaniak mentalitását ismerik. Attól még, hogy valaki elmegy Észak-Londonba mosogatni, az nem jelenti azt, hogy az egész Egyesült-Királyságban mindenkinek olyan a gondolkodásmódja, mint az észak-londoniaknak. Ez olyan mintha jönne egy angol és találkozna a pestiekkel és azt hinné, hogy Magyarországon mindenkinek olyan a gondolkodásmódja mint a belpestieknek.
De elég lenne csak egy kicsit szétnézni a vidéki Angliában is. Meg fogtok lepődni, hogy egy átlag vidéki angolnak mennyire másmilyen a gondolkodása mint a londoniaknak (lásd pl Brexit).
De az USA-ra dettó igaz ez. Ha valaki elmegy turistaként New Yorkba vagy San Francisco-ba és az alapján ítéli meg az amerikaiakat, az sajnos nagyon el van tájolódva. Egy politológiát USA-ban fejezett amerikai ismerősömmel beszélgettem erről nemrég. Ha valaki csak száz kilométerrel beljebb menne a metropoliszoktól, akkor meglepődne, hogy mennyire redneck-es mentalitásúak az emberek. Az átlag amerikai az még mindig támogatja a fegyvertartást, minden héten megy templomba, utálja a melegeket és gyűlöli a sokszínűséget. Ez az amerikai valóság. A filmekben meg a turistahelyeken persze más van, de mint mondtam néhány nagyváros mentalitása nem vezethető le az egész ország mentalitására. Elég csak megnézni, hogy Trump nyerte a választásokat, akiről meg köztudott, hogy idegengyűlölő és hímsoviniszta.
Nem Magyarországon nőttem föl. De egyébként is a Vasfüggöny innenső részét szokták Kelet-Európának mondani.
Nem Londonban mosogattam, Leicesterben éltem másfél évig, ami egy kisebb város, Londonban csak rövid ideig laktam. De éltem Izraelben egy kisebb faluban (kibbutz), Nápolyban és Dublinban is. És mindegyik helyen beilleszkedtem a kultúrába,tehát van valamennyi rálátásom. Arról nem is beszélve hogy szó szerint a világ minden tájáról szereztem barátokat, Koreából, Japánból, Indiából és a legtöbb európai országból.
Sajnos, "kelet" vagyunk kulturálisan.
Na, ez jó. Akkor érted mire gondoltam.
Csakugyan "kelet" vagyunk mentálitásban. Ami azt is jelenti, hogy itt a férfiak és nők is EGYARÁNT ilyen mentalitásúak. Azaz nem értek egyet azokkal az előző válaszolókkal, akik szerint egy kelet-európai mentalitású nő majd hűdemilyenjól fogja magát érezni egy nem ilyen mentalitású férfival. Mert míg a férfi besegít a házimunkába, kicseréli a baba kakis pelenkáját vagy kevesebbet keres, addig lehet, hogy a magyar mentalitású nőnek csak annyi jön le, hogy ez a férfi "nem is igazi férfi" vagy "nem elég férfi a háznál" stb (nyilván tisztelet a kivételnek). Ha nem érted mire gondolok, akkor elég csak megnézni egy csomó példát hazánkban. Egy csomó nő részeges alkoholista férfit választ, aki hímsoviniszta és alsóbbrendűnek tartja őt, holott választhatna normálisabb férfit is (ez nem fikció, ilyennel valóban találkozni). Ezt pedig szimplán azért, mert ezt a mentalitást szokta meg és neki ez a normális, olyan ez mint a Remény rabjaiban az "intézmény-függőség".
Ha ezt nem hiszed el akkor láthatod pl azt is, hogy az ilyen mentalitású politikusokat (neveket nem mondok) korántsem csak férfiak választják meg, hanem nők is egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!