Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért agyonszerkesztett vacak képeket szoktak kitenni a nők társkeresőre?
3-as:
Mutass már egy olyat, amin a legrondább vagy:))
Mert a valóság miatt kényszerülnek társkeresőre. De tudják, hogy azzal még ott sincs semmi esélyük. Muszáj valamit megpróbálni, hogy legalább szóba álljon velük valaki, különben 100%, hogy továbbra is egyedül rhadnak. Így meg csak olyan 90. Úgy vannak vele, hogy eljutnak randiig, aztán hátha lesz olyan elkeseredett fazon, aki a valóságra is igent mond.
Amúgy én nem tudom, hogy ennek a nőnek tényleg a 2. képen látható formája áll-e közelebb a valósághoz, de ha igen, és 31 éves, az roppant kellemetlen. Majdnem annyira megijedtem tőle, mint amikor tükörbe nézek, és szvsz. a vakolat kifejezetten ront a helyzeten, mert így az előnytelen arcvonások mellé még múmiaszerű is.
"A férfiak miért olyan képeket raknak ki társkeresőre, amin nem lehet értelmezni az alanyt? Homályos, zajos, befénylő, sötét, túl távoli, túl közeli, csoportkép? (Tisztelet a kivételnek, ezt te kihagytad, pedig nők sem mind általad panaszolt képet használnak...)"
A kérdés most a nőkről szól. Írj ki másikat, ha a férfiak társkeresési szokásai érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!