Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavar az itt kapott privát üzenetek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
nagyon xd
2019. dec. 25. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem lány vagyok. Engem nem zavar ha kapok itt üzenetet. Ami olyan azokra a válaszolok, a többit meg törlöm.
2019. dec. 25. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Igazából csak néhány felhasználó volt, aki válogatás nélkül bármelyik válaszom ürügyén írt, hogy ismerkedne. Mióta őket letiltottam nyugalom van.
2019. dec. 25. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy miről szólnak. Mindenféle témában szoktam válaszolni, ezért az üzenetek kb. fele a kérdéssel kapcsolatos, vagy további kérdés. Ezekre szívesen válaszolok. A "Szia! Mi újság?" típusú és a többi semmitmondó üzenetre, vagy a szexuális életemet célba vevőkre legfeljebb egy pillantást vetek, és megyek tovább. Nem nézem, hogy kitől jönnek, ezért még senkit nem tiltottam le.
2019. dec. 25. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Amikor random kapok egy linket, hogy “mi a véleményed?” meg se nézem már. Unalmas az aki minden női válaszra nyomul ezerrel...

Azért persze volt 1-2 férfi akivel még beszélgetésből is több lett, azt nem bántam😁

2019. dec. 25. 15:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon.

Belekukkantok, hátha érdekes (néhány szórakoztatóan szánalmas) de nem szoktam válaszolni.

20/N

2019. dec. 25. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé, a többségük borzasztóan szánalmas vagy bunkó.
2019. dec. 25. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ha normális stílusban, értelmes szöveggel írnak, akkor nem zavar
2019. dec. 25. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:
5%

Engem zavar. Irritáló, hogy idegen férfiak meg akarnak környékezni, amikor tudják, hogy hetero vagyok.

Nőktől sajnos szinte sosem szoktam kapni leveleket.

Amikor meg én írok, akkor hiába fogalmazok udvariasan és kulturáltan, az esetek 90%-ban semmi választ nem kapok.

2019. dec. 25. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélgetős oldal, nem lehet ezt bárkinek rossz néven felróni. A többségre én se válaszolok, mert nem azért regisztráltam, hogy beszélgessek, vannak arra barátaim és jobb helyek. Eddig akárhányszor fogalmaztam ezt meg kedvesen és normálisan, mindig lebunkóztak, hogy egy öntelt r**nc vagyok. Akkor inkább ignorálom.

2019. dec. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!