Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek velem, a nálam idösebb nők 26 éveskortol-44 éves korig? 25/F
22 évesen szexeltem 28, 37 és 40 éves nőkkel. A 40 éves nő egy kétgyerekes, elvált anyuka volt.
24 évesen voltam szexkapcsolatban több hónapig egy 36 éves nővel és voltam egy másik 28 éves csajjal is.
Viszonylag helyes vagyok és magas, bár vékony. Viszonylag intelligens vagyok és érett, tudom mit akarok az élettől. Az idősebb nőkkel beszélgetve úgy éreztem jobban önmagamat adhatom, mint a fiatalabb lányokkal beszélgetve. Ennek ellenére ez csak inkább egy kitérő volt, mert egyszer családot szeretnék majd, gyerekeket, azt pedig egy tőlem néhány évvel fiatalabb nővel tudom majd elképzelni, szóval inkább ezen dolgozok, hogy velük jól menjenek a dolgok.
Az idősebb nőket a csajokespasik.hu társkeresőn, valamint Tinderen ismertem meg.
26/F
Nem, nekem a baromira fiam lehetne koruak jonnek be, de nem ismerkedem veled. Ez egy ilyen vilag.
Ahhoz szemelyesen vagy tarskereson meg kell tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!