Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj, ha egy 40 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha egy 40 éves férfi egyedül él egy másfél szobás panellakásban? Ő vette, mindene az övé. Égő manapság, hogy csak ennyije van?

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 18:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Kevés, 10 per 8 ember ennyit nem keres. Persze ha te kapsz 2 milliót, akkor megértelek... Közgazdász, sőt csoportvezető az Egis cégnél.
2019. dec. 23. 20:24
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, az a lényeg, hol van hol laknia, becsületesen dolgozik. Én ezt értékelem. /hasonló paraméterekkel rendelkező nő/
2019. dec. 23. 20:25
 23/37 A kérdező kommentje:
Én csak egyet tudok, van egy ismerősöm, cégvezető 36 évesen, de ő sosincs neten, reggel 7 re megy dolgozni (5.30 kor kel, 6 kor indul-1 óra az út)és este 8 ig bent van, 9 ire hazaért hullán. Sokszor szombaton is. Nettó 880 ért. Szóval aki ennyit keres, az itt soha nem lenne fent szinte. Vagy valamit irgalmatlanul jól csinál,
2019. dec. 23. 20:27
 24/37 A kérdező kommentje:
A főnököm, aki 600 at visz haza, 52 évesen, ő sem gyakorizik (fura lenne), egész nap melózik. Szóval nekem, aki kevesli uncsimtól az 550+ t és itt van, az számomra olyan, mint a romák és az atomfizika, szóval szinte lehetetlen). Persze ha ennyire szerencsés, és ennyire jó a szakmájában pl infósként, hogy ezt megteheti ((100 ból 1), annak gratulálok és kívánok neki sok sikert.
2019. dec. 23. 20:32
 25/37 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező! Ne húzd fel magad. A tapasztalatom az, hogy ezen az oldalon 10 emberből 7-8 vagy rosszindulatú vagy szörnyen buta. Itt bármit írnak, nem szabad felvenni.
2019. dec. 23. 20:44
 26/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek. Aki viszont sok százezret keres, és még itt is tudja osztani az észt, az nagyon ügyes, multifunkciós ember.
2019. dec. 23. 21:11
 27/37 anonim ***** válasza:
13%
szerintem erősen magadba kellene nézned. mai világban nagyon keveset tettél le az asztalra. huszonévesen a legtöbb ismerősöm előrébb tart mint te
2019. dec. 23. 21:17
 28/37 árokpart ***** válasza:
82%
Utolsó! Meséld már el, hogy miből tartanak előrébb. Mert, hogy nem törvényes munkákból az biztos.
2019. dec. 23. 21:21
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Futárként vagy vállalkozóként ha valaki 50-60 órát dolgozik hetente, összejöhet a havi majdnem egy millió. Más kérdés, hogy nincs nyugdíj, de addigra kinek lesz..

Ugye az alap, hogy a nyomi emberek nem a személyiséget nézik, de azok se téged értékelnek, hanem a hátteredet. A te értékeid a személyiségedben vannak, a papírvékony emberek a hamis boldogságukkal, üres, és szomorú életükkel meg......, most ah te is írtad, nem őket keresed.

Szóval ez elég frankó. Főleg a te helyzetedben nagyon király. Sőt. Igazából pont a mai helyzetben, hogy négyzetmétere majdnem egy millió egy lakásnak, és a semmiből csináltad..., hát nem tudom hogyan, elég vagány. Ez igazából menő. Komolyan, nem tudom, hogy csináltad, de szívből mondom, legyél büszke magadra!

2019. dec. 23. 21:23
 30/37 A kérdező kommentje:
Azért itt csak 300 négyzetmétere. Külváros.
2019. dec. 23. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!