Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem lesz így sose barátnőm, mert hogy ennyire fontos a külső?
Figyelt kérdés
Hogy jó pasi vagyok e azt nem tudom, én nem találom magam rondának, de a többiek eléggé csúnyának látnak. Sajnos az a baj hogy csak a legszebb nők jönnek be, barátaim szerint az ilyen tipikus nagyon top 10 es cicababák az eseteim, nagy mell és társai és hogy már az átlagos de még a csinos nők sem jönnek be, nekik sem adok esélyt. Szerintem ez természetes, mert a férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek mert mi férfiak vizuális típusuak vagyok vagyunk. Csak attól félek így nem lesz barátnőm,mert lassan 40 éves vagyok és még egy nőm volt összesen...2019. dec. 21. 20:19
11/21 anonim válasza:
Hipotézis : A punci rám nedvesedik.
Bizonyítás: Az eddigi csodaszép barátnők. 😉
12/21 anonim válasza:
"A humorra a kedvességre az extra cukiságra"
Na itt árultad el magad, hogy kamu az egész kérdésed.
Ennyire gyökér ugyanis senki nem lehet.
13/21 A kérdező kommentje:
12. Ennyire gyökér ugyanis senki nem lehet
Áruld már el hogy miért lennék gyökér. Mi ebbe a gyökérség, nyilván számít minimálisan a külső a nőknek, de ezért van az hogy sok csúnya pasinak van csinos barátnője, mert nagyon kis aranyoska....
2019. dec. 21. 21:04
14/21 anonim válasza:
Aranyos meg cuki az az, aki iránt semmi szexuálisat nem érzek.
15/21 A kérdező kommentje:
14. Akkor miért mondják azt a nők állandóan hogy legyen aranyos....
2019. dec. 21. 21:06
16/21 anonim válasza:
Ne CSAK az legyen. Tetsszen a külseje, és legyen aranyos (meg még pár dolog).
17/21 anonim válasza:
Sok csúnya pasinak csinos barátnője mi.
A francot van nekik.
1-2 mázlistának legfeljebb, de majd elmúlik az is.
18/21 anonim válasza:
Te ilyen fogyatekkal elo vagy? Xd
19/21 A kérdező kommentje:
18. Mert miért lennék fogyatékos, szerintem sok nő szeretne csak én nem akarom
2019. dec. 21. 21:15
20/21 anonim válasza:
Az életben nem volt és nem is lesz! Csinos baratnőd...
Total lúzer vagy a írásaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!